Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam se zlobivou andulkou

Od: viliam* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,
manželka chová andulky od dob co se známe, no poslední exemplář má asi nějakou psychickou poruchu. Je nevychovatelný, pořád vříská, nepomáhá ani tma... Z manželkou jsme myslím si hodně trpěliví ale od té doby co se nám narodila dcera to psychicky nezvládáme... Chtěl bych poprosit o radu jak se jí můžeme "morálně zbavit" (útulek, chovatelé...)
Trpí jak rodina tak další andulky, které jsou v pohodě.

Děkuji za pochopení
Viliam

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

ja bych vzal sirku a poradne ji zmlatil :) na nejaky bazar to dejte zadara, nekdo si to do voliery veme

bruno*
hodnocení

0x

Můj kluk to vyřešil elegantně, když si Anda volně poletovala po bytu, nenápadně otevřel okno...

t

Váš kluk je pěkný debil, můžete být "hrdý" na to, jak jste ho vychoval. Pevně přeju, aby se jednou zachoval ve stejném duchu k vám.

culdabulda1*

t -

- holt "demokrat" - dal jí svobodu !

bruno*

Je mi líto, ale s tou debilitou je to úplně jinak. Můj kluk se zachoval ke mně tak, že mě finančně těžce podpořil v mých špatných letech. Debily nesnášel a svobodu podporoval. Kdyby jste mu do očí řekl, že je debil, tak se jenom usměje.:)

pohanka*
hodnocení

0x

Vesničko má středisková, aneb koně se také střílejí.

ochrance

To si děláte srandu zabít andulku když to je vražda lidi to nemáte kousíček slitování na Vánoce porušily jste desatero ale já vás nenavidím to co jste řekli tak se vám něco stane zabít andulku raději ji prodejte a máte užitek ale ne vraždit to je hrůza ti lidi na Vánoce!*bum*

doplněno 17.12.15 20:19:

Abych se nic ještě s toho nestalo tak jsem přemýšlel.Běžte do nejbližšího zverimexu a klidně jim to nabídněte atˇ za peníze nebo zadarmo dejte ji život a ne smrt taková andulka musí být ještě živá moc vás žádám neudělejte hřích na konci roku *stop*

joudic*
17.12.15 20:17
ocrance

Tak to je vrchol jestli to je vtip tak to ne to fakt jste vrahouni

pohanka*

Pro ochránce: Co bylo dnes k obědu? Doufám, že nejíte maso chudáka vepříka usmrceného na jatkách. A o vánocích bude smažený sýr, že!

ochrance

Pokud máte takové problémy s andulkou, tak ji raději dejte do útulku. Budete mít lepší pocit, než se andulky jakýmkoliv způsobem zbavit.

culdabulda1*

strakatypes-

- jen si nemyslete, že jsou všichni tak "odvázaní" z toho, že je život tak zařízen, že jeden musí požírat druhého !

- zrovna proto taky nemůžu ani cítit např. Vánoce jako symbol hromadného vraždění zvířat ve jménu všeobecné "lásky, porozumění a odpouštění". Co je mi platné, že já sama teď už maso nejím - když se všichni kolem masem vesele cpou - stejně jako moje kočky, bez nejmenších výčitek svědomí. Nic s tím nenadělám, ale proto se ještě nemusím posmívat někomu, kdo projeví nad nějakým zvířetem alespoň nějakou lítost.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- to by si ji nikdo nevzal? - já klidně - pokud nebydlíte někde v tramtárii - a ve Zverexu by si ji asi taky vzali - pokud tedy není nemocná.

doplněno 17.12.15 20:41:

- nedá se andulka poslat nějakou kurýrní službou?

bruno*
hodnocení

0x

Já nějak nechápu tuhle debatu. Něco obtěžuje - zbavím se toho. Zabíjíme zvířata - máme rádi guláš a řízky. Umřeš a v prach se obrátíš. Rostliny tě recyklují a je z tebe potrava pro býložravce, ty sníme my a tak uzavřeme koloběh. Tak o co tady vlastně jde? Máte pocit, že jste Bůh a nějak to změníte?

máte pravdu, otázka zní jak se ptáčka zbavit... já bych se zeptala v nejbližším zverimexu, případně bych tam vylepila cedulku, že věnuji andulku s tel.č., ještě můžete zkusit v bazoši rubriku "zvířata-daruji" - věřím, že ji udáte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]