Nejste přihlášen/a.
Jaký vitamín chypí psovi když mi žere hovna od psu?
co mi poradíte a co mám stím dělat?
Děkuji
Jsout to opravdu strašní čuňata, náš prozměnu, když se někde nějaký vyčůrá, začne do toho strkat čumák a olizovat to.. Pak je mi na blinkání, když si představím, jak si lidi nechávají olizovat obličej.. Tohle ještě nemáme natrénovaný, všimla jsem si toho, co teď chodíme ve tmě večer po silnici, v lese jsem si toho tolik nevšímala, ale prostě říct "fuj" přitáhnout za obojek, nebo vodítko- 10 vteřin aby se "jakoby styděl" a pak zase pustit..Spoustu věcí jsem svého tak naučila ale tohle jezení a olizování jsou pudy.. :/..tak těžko říct.. hodně štěstí
Opravdu to není, že by měl špatnou stravu, pes v tom má spoustu hormonů a vůní a nemá lidské uvažování, že se to nesmí, tak to prostě sní, olízne.. Je to pro něj přirozený už od vlka.. i když je to pro nás nechutný...:/
Dát mu košík...výcvik asi nepomáhá, a možná to není, že by mu chyběl vitamín, nebo něco podobného
tvarůžky nejsou to nejlepší navíc ve větším množství škodlivé, ,je v nich dost soli. Někteří psi to skutečně dělají, v podstatě se nedá dělat nic jiného, nmež trpělivě vysvětlova nesmíš.
omlouvám se, že se do toho pletu, když chovám kočky - ale od všech chovatelů psů, které znám, jsem slyšela, že psi "ho*na" žerou běžně a s chutí.
Jeden známý nám např. barvitě líčil, jak se jeho kokršpaněl k němu na procházce nadšeně přihnal a dožadoval se "pusinky" ještě s lejnem mezi zuby. Moc jsme se tenkrát "nasmáli" - a teď jsem si tuto příhodu (i známého) znovu připomněla. Tak nevím.. psi jsou prostě asi "čuňátka" !
- já bych psům asi dávala košík.
Mono, děkuji, je to bezva článek a leccos vysvětluje. Jen bych chtěla dát k dobru historku: Moje minulá pes začala zvracet a kadit krev. Vet pravil, že se nemusí jednat o otravu, jak jsem se domnívala, ale ve velkém mraze, sežrala něco, čím si prochladila žaludek a bříško a co působilo stejně zhoubně, jako jed. A teď mrazy jsou. Hlídejte své pejsky velice bedlivě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.