Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 měsíční štěňata - můžu na procházky ven?

Od: hmiskovska* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat zda-li mohu v tomto období chodit na 5-ti minutové procházky s 3-měsíčníma štěňatama jorků... Nehrozí jim nějaké velké nastydnutí? Když jdeme ven jsou procházky tak na 5 minut - teprve si venku zvykáme - a potom jsou ihned doma v teple, vetsinou i na gauci na dece. Jeden procházky miluje druhý si stále sedá na zem a po chvíli začne i kňučet...

Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Ještě Vám určitě chybí jedno očkování,možná 2,ale 5 minutek stačí v této zimě.Já mám velké hafiny a také chodím na 5 až max 15 minut a hned jdou domů.;)Pokud nemám ještě všechny očkování ,tak dávám na hafiny pozor*palec*

hmiskovska*
hodnocení

Máme před sebou třetí očkování. Spíše mi jde o to jestli jim nehrozí nachladnutí z těch 5 minut nekolkrát denne...Diky:)

martina30*

Tak nevím kolikrát chodíte ,ale o víkendu je nezvykejte na více procházek jak v týdnu a určitě jim dát obleček.Já bych chodila 3 krát za den,ale záleží jak je máte naučené na čurání.Prostě v mrazech to nepřehánět a nachladnout mohou vždy i doma.Prostě být ve střehu a 5 minut stačí.To bude mimo otázku jak půjdete na očkování ,tak bud před očkováním se 14 dní odčervuje a nebo pak po očkování ,až za 14 dnů odčervit(je to dost důležité,aby nenastal průjem a další problémečky);) Doufám,že to přelouskáte;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]