Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pejsek kaká zásadně uprostřed trávníku,

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

většinou s ním chodím na vodítku, protože se o něj bojím, u nás běhá spousta velkých psů bez vodítka, už byl i napaden. Bohužel na vodítku do travičky vedle chodníku se mi nevykaká, musím ho vždy pustit a on běží doprostřed trávníku. Jenomže já už mám dost toho chodit tam po něm uklízet, protože dost pejskařů je nezodpovědných, neuklízejí a já většinou do něčeho šlápnu. Lze ještě pejska naučit udělat velkou potřebu na vodítku a jak, poradte, je mu přes dva roky. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ten náš je zase takový \"úchylák\", že kaká výhradně na vyvýšená místa :) Často je to velmi komická podívaná, když se snaží zadek vystrčit nad velký lopuch nebo nějaký keř atd :D
Já bych ho nepřeučovala..
hodnocení

tohle dělal můj bejvalej, zásadně kakal na vysokoui větev, na keř, taky to byla sranda

hodnocení

1x

ajo, já ti nevím, ale docela ho chápu, že chce mít při kakání trochu soukromí a nebýt přivázaný... ;) zkus se do něj vcítit... naše fenka by to na vodítku asi taky nedokázala...

hodnocení

no dík, mě šlo hlavně o večery, protože je tma a i když mu někdy dám světýlko abych ho viděla, tak zase nevidím ty druhé psy, je to mrňousl znáte to a občas si rafne na ty velké, které já v té tmě přehlídnu, no a vlastně i ve dne to někdy nestihnu.

yourlady*
hodnocení

0x

at kaka jak chce,vam do toho taky nkdo nemluvi :) pa radka

hodnocení

0x

Každý pes nejraději čurá někde dál od paní, v soukromí. Dookola soukromí, třeba keřů, není, tak jen poodběhne. Takhle to dělali a dělají všichni psi, které znám. *hej*Někteří kadí rádi na vyvýšená místa a ještě u toho hrabou zadníma nohama. Mají snahu hovina rozmetat a otírají zadní tlapky, aby na místě zanechali svůj pach. Podpis, značku: "Byl jsem tady!" Kočky zahrabávají, aby nikdo o nic nevěděl a psi se svou přítomností chlubí.

doplněno 01.12.15 07:22:

Co já to píšu za blbost! Kakání, ne čurání! Tedy: Každý pes kaká dál od paní nebo pána. *hej*

emilka12*

Barunka kaká jen co vyjdem ráno z baráku.Rexíkovi to trvá déle než přečte raní noviny :a má svoje místo mezi polama tam to nemusíme zbírat.Oba jsou na krátkym vodítku.Pokud nechceš aby šel daleko od tebe tak ho nepouštěj on se naučí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]