Nejste přihlášen/a.
většinou s ním chodím na vodítku, protože se o něj bojím, u nás běhá spousta velkých psů bez vodítka, už byl i napaden. Bohužel na vodítku do travičky vedle chodníku se mi nevykaká, musím ho vždy pustit a on běží doprostřed trávníku. Jenomže já už mám dost toho chodit tam po něm uklízet, protože dost pejskařů je nezodpovědných, neuklízejí a já většinou do něčeho šlápnu. Lze ještě pejska naučit udělat velkou potřebu na vodítku a jak, poradte, je mu přes dva roky. Děkuji.
ajo, já ti nevím, ale docela ho chápu, že chce mít při kakání trochu soukromí a nebýt přivázaný... zkus se do něj vcítit... naše fenka by to na vodítku asi taky nedokázala...
Každý pes nejraději čurá někde dál od paní, v soukromí. Dookola soukromí, třeba keřů, není, tak jen poodběhne. Takhle to dělali a dělají všichni psi, které znám. Někteří kadí rádi na vyvýšená místa a ještě u toho hrabou zadníma nohama. Mají snahu hovina rozmetat a otírají zadní tlapky, aby na místě zanechali svůj pach. Podpis, značku: "Byl jsem tady!" Kočky zahrabávají, aby nikdo o nic nevěděl a psi se svou přítomností chlubí.
Co já to píšu za blbost! Kakání, ne čurání! Tedy: Každý pes kaká dál od paní nebo pána.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.