Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlá nežravost agamy - svlek kůže

Od: palacky* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, ahoj,
Chci se zeptat, má malá 3měsíční Agama Vousatá z ničeho nic přestala zrát cvrčky i zelený. Dnes jsem si všiml že svléká kůži. Má nežravost nějakou spojitost se svlekem?
Když svléká kůži a všiml bych si, že by jí třeba kousek zůstal na ocásku, nebo na prstech, (dočetl jsem se) tak bych jí to měl nějak sundat, mám kvůli zdraví konečků a ocásku ještěrku stresovat tím, že ji chytnu a opatrně jí to pomůžu svléct? - Ještěrka se mě ještě bojí a tak bych ji nerad bral do ruky a stresoval. Z ruky normálně žere, to se už nebojí. Případně jakým způsobem ji mám chytit, abych ji neublížil?...:)
Děkuji za odpovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

palacky*
hodnocení

Tak dobrý už žere normálně, byla to asi jednodenní nežravost, nebo nevím..
Každopádně na ten svlek a pomoc ještěrce se stále ptám, jak to vlastně je...:) Děkuji

rd*

Díval jsem se, jak vlastně taková Agama vypadá a našel jsem tyto stránky, máte tam i kontakt na chovatele. agama-vousata.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agama

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]