Nejste přihlášen/a.
Pokud ano, tak co, a pro koho?
Já jsem koupila pro psa novej míč, a pro kocoura tuňákovou pochoutku
Když jsem měla ještě pejska,tak měla vždycky sušené ucho zabalené s mašlí pod stromečkem. Dostávala ho běžně za odměnu i normálně,ale jak se rosvítil stromeček,tak běžela jako první a neomylně si ho vyhrabala z hromady dárků a ta radost jakou z něj měla byla neuvěřitelná. Jako štěńátko byla sama krásným dárkem pod stromečkem pro naše dcerky a strávila s námi dalších 14 let a stromečků. Teď už je v psím nebi a moc nám všem chybí....
Taky kupujeme pro našeho čumáčka)) je to vždy nějaká ňaminka, zabalíme jako dárek, dáme pod stromek, a on už za ty roky ví, že si ho má najít a ,,rozbalit"))
Mimochodem - v hledání je horší jak dítě))
Jistě, každý člen rodiny dostane maličkost, venkovní kočky třeba kapsičky a konzervy co jim běžně nekupujeme, slepice lepší granule, sýkorky lojové koule..."Dárky" nedostanou pod stromeček ale 23. nebo 24 ráno jede manžel nakrmit na chalupu. Náš domácí kocour nedostane nic, loni si trhal čokoládu ze stromečku a ještě rozkousal káblík od světýlek.
Ano,naše kočička Máša vždy dostane zabalený dárek i se svým jménem a ráda z něj pak okusuje stužky.Sedí pak u něj a ,,hlídá,,si ho.Dobré mňamky,nějakou hračku,vitamínové granulky...Je to náš člen rodiny,už 14 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.