Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Našla jsem kotě

Od: taconevi odpovědí: 9 změna:

Dobrý den našla jsem malé osiřelé koťátko asi si mě oblíbilo je možné aby si myslelo že jsem jeho máma?*smich**sok*

Děkuji za odpovědi*palec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

3x

Tak to je jasné.. :) chcete si ho nechat?

doplněno 25.11.15 19:38:

Teď tu vedle mě jedno opuštěné asi dva dny poutulující v lese spinká :) už teda vyrostlý :)

doplněno 25.11.15 19:43:

Kočky se umějí upnout na člověka, jak moc je mladé? hlavně mu nedávejte kravské mléko.. ve zverimexu Vám poradí, čím ho prozatím krmit.. .:) Jse supr, že jste se kotěte ujala.. i kdyby prozatím :)

taconevi
hodnocení

No... kotěti nevím kolik je a bojím se to odhadnout a by to nebylo špatně:-DNašla jsem ho v neděli bylo zaseknuté pod kamionem a bezmocně mňoukalo opatrně jsem ho tedy vyndala a vzala domů.Nevypadá že by se oněj nikdo nestaral nevypadalo zanedbaně spíš si myslím že někomu uteklo*plac*Nechám si ho dokud to půjde ale bude to těžké mám na ni totiž alergii a mám psa ale pokusím se pro něj najít nějaký domov už mám i pár zájemců.:)A také je úžasné že ste se také té kočičky ujala je dobře že existují ještě pořád dobří lidé.:):)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to kotě si to nemyslí, ale ono je o tom dokonce přesvědčeno. Je známo, že kočky si své páníčky vybírají a potom už jim nedají šanci odmítnout. Koťátku jste nabídla prst a ono si vezme celou ruku - tak ji nechte otevřenou a ono to ocení. Zdravím!

doplněno 25.11.15 19:54:

Nemáte zač.

taconevi
hodnocení

Moc děkuji za odpověď:)

emilka12*

Já jsem našla kotě v lese.Přinesla jsem ho domu a tulilo se ke mě jenže jsem si ho nemohla nechat protože mám dva psy,tak jsem ho hechala odvést do utulku

Našla jsem kotě
fakirka
26.11.15 08:55
Našla jsem kotě #2

hodnocení

1x

to vůbec není hloupá otázka - mně taky kolikrát napadne, že si naše koťata asi myslí, že jsem jejich máma...:-D ujala jsem se jich sice už loni, ale od té doby kdykoli jdu ven, jdou taky a když se cestou někde zapomenou mňoukají: Mamiiii! kde jsi? - tak se ukážu nebo zavolám a už zas poskakují kolem mne... a to s nima chodím klidně i 2 km... taky se mnou chodí cvičit, nakupovat, i v zimě...

figurek*
hodnocení

0x

jj. U koček je všechno jinak než u lidí. Vy si myslíte, že máte kotě a přitom je to vždycky přesně naopak. Kotě má vás.

fakirka

svatá pravda. tenhle nás vlastní už 6 let

Našla jsem kotě #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]