Nejste přihlášen/a.
Dobrý den našla jsem malé osiřelé koťátko asi si mě oblíbilo je možné aby si myslelo že jsem jeho máma?
Děkuji za odpovědi
Tak to je jasné.. chcete si ho nechat?
Teď tu vedle mě jedno opuštěné asi dva dny poutulující v lese spinká už teda vyrostlý
Kočky se umějí upnout na člověka, jak moc je mladé? hlavně mu nedávejte kravské mléko.. ve zverimexu Vám poradí, čím ho prozatím krmit.. . Jse supr, že jste se kotěte ujala.. i kdyby prozatím
No... kotěti nevím kolik je a bojím se to odhadnout a by to nebylo špatněNašla jsem ho v neděli bylo zaseknuté pod kamionem a bezmocně mňoukalo opatrně jsem ho tedy vyndala a vzala domů.Nevypadá že by se oněj nikdo nestaral nevypadalo zanedbaně spíš si myslím že někomu uteklo
Nechám si ho dokud to půjde ale bude to těžké mám na ni totiž alergii a mám psa ale pokusím se pro něj najít nějaký domov už mám i pár zájemců.
A také je úžasné že ste se také té kočičky ujala je dobře že existují ještě pořád dobří lidé.
Dobrý den, to kotě si to nemyslí, ale ono je o tom dokonce přesvědčeno. Je známo, že kočky si své páníčky vybírají a potom už jim nedají šanci odmítnout. Koťátku jste nabídla prst a ono si vezme celou ruku - tak ji nechte otevřenou a ono to ocení. Zdravím!
doplněno 25.11.15 19:54:Nemáte zač.
to vůbec není hloupá otázka - mně taky kolikrát napadne, že si naše koťata asi myslí, že jsem jejich máma... ujala jsem se jich sice už loni, ale od té doby kdykoli jdu ven, jdou taky a když se cestou někde zapomenou mňoukají: Mamiiii! kde jsi? - tak se ukážu nebo zavolám a už zas poskakují kolem mne... a to s nima chodím klidně i 2 km... taky se mnou chodí cvičit, nakupovat, i v zimě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.