Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se stěně škrábe? Blechy nemá

Od: hana* odpovědí: 12 změna:

Dobry den, poridila jsem si stenatko jorksiracky,mam ji prvni den,chtela jsem se nekoho zeptat proc se porad skrabe, Blesky nema a pokozku zarudlou take ne? Dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

To je velice jednoduché,jelikož jsi ho vzala z jiného prostředí.Tomu škrábání zamezíš odčervením(je to pasta) tu koupíš u veterináře.;).Hlavně ho nekoupej.Jak je starý a jedno upozornění,pokud je taková zima,tak nechodi ven.

hodnocení

0x

a kde se škrábe? Na konkrétním místě?

technikjirik*
hodnocení

0x

parazit... k veterináři... jistě mu i smrdí srst

hana*
hodnocení

Dekuji vam za odpoved,je ji 8 tydnu,a odcervovana byla 8.1.2009. Mohu ji tedy odcervit znova za jak dlouho? Dekuji

hmiskovska*

odčervení by mělo být tak do 3. měsíce věku vždy po 14 dnech. Takže 22.1. pokud dobre pocitam:)

biscuitgirl*
hodnocení

0x
To mě teda fascinuje, jak vám lidi vyseknou diagnózu ani nemrknete ... Jo, parazit to může být, ale nejenom střevní. A co alergie, potravní intolerance, či jen porucha chování? Je to potřeba vyšetřit, zaměřit se na to, jestli se drbe jen na určitém místě nebo po celém těla, jestli se drbe jen v určitou dobu ( třeba když si ho nevšímáte ) nebo po pobytu na určitém místě. Krmíte ho tím, čím ho krmila původní majitelka? Jinak žádné jiné změny nepozorujete? Trus má normální? Neolysává někde? Atd. atd.
martina30*

Jak se někdo může ptát někoho kdo má psa doma teprve 1 den a je to úplně normální jev,když si přivezu štěně z jiného prostředí,kde bylo více štěnat.Jo parazity tam jsou na 100% a od toho se odčervuje.Jinak pokud si od někoho beru štěně,tak by mi měl vše k němu říci a dát i granule,které pejsek jedl.;)

martina30*

Jinak pokud nejsem si jistá tak klidně k veterináři mohu jít,ale prvně bych volala majitelům a poradila se a pak šla k veterináři a ten něco dá,ale zaplatím za to peníze.

hana*
hodnocení

Dobry den,majitelka me granulky dala ockovaci prukaz hracku sponecky,vse me rekla,jen me nerekla ze se stenatko bude skrabat a k veterinari bych sla a penize klidne zaplatila ale byl patek a ordinacni hodiny bych uz nestihla a jdu tam v pondeli jen na preventivni prohlidku delam to vzdycky kdyz si poridim nove zviratko. Ale chtela jsem se zeptat v teto diskuzi -vic hlav vic vi,a vic zkusenosti, jelikoz jsem predpokladala ze od toho tyto stranky jsou:(

martina30*

Já jen reagovala na jednu z odpovědí a ne proti Vám a majitelka na to upozornit nemusela,ale mohlo se jí ihned zavolat ,ale jak říkám podle všeho je to reakce na odčervení a jiné prostředí,což se stává.Pokud by to přetrvávalo delší dobu tak už se něco děje,ale zbytečně něco do něj cpát u veterináře je někdy zbytečné a jak znám dnešní veterináře tak chtějí jen vydělávat.Určitě bych kontaktovala majitelku a ovšem bych se s ní radila,pokud je to možné.:)To jen z opatrnosi a v dobré víře;)

hana*
hodnocení

JJ nejake zkusenosti s pejsky mam ale s ponekud vetsim plemenem rtw jsem mela a ted mame jeste nemeckeho ovcaka,ale stimto jsem se u neho nesetkala, je to takovej malej spuntik takovy miminko,ze mam o ni stach jen se smutne podiva vim ze je to prehnane,zvyknu si:)

Proč se stěně škrábe? Blechy nemá
martina30*

ono je to složité já to mám lepší v tom ,že veterináře znám a vím,že nikdy neudělaj a nebo nedaj pokud to neschválím a znám je už přes 2O let a mám kolem sebe pár lidí co tomu rozumí a tak se radíme,ale neboj také mám o hafiny strach,ale poslední dobou tak 3 roky pozoruji,že opravdu veterináři si z toho dělaj živnost a kolikrát tomu nerozumí a já už se pohádala a nadala pár veterinářům.Mám 3 Labradory a také uvažuji ,že si pořídím nějakého prcka a budu blbnout,ale jak říkám pokud je možnost,tak kontaktovat vždy majitele a když jsem měla ještě štěnátka,tak i Pražáci,Ostraváci,Brnáci i z Německa se jezdilo k mému veterináři,ale to už je hodně dávno a byli jiné ceny*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]