Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý veterinář/kočkař, ideálně P-6

Od: pu® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

stejně jako u doktorů lidských i mezi vety se najde spousta těch, kteří "jenom kasírují". Přestěhovala jsem se na druhý konec Prahy a bývalá vetka byla sice ok, nicméně úplně nejlepší a nejskvělejší, abych za ní jela přes město, taky ne. Potřebovala bych tedy prosím poradit dobrého veterináře ideálně na Praze 6, který neodbývá kočky (každý vet má prostě svoje oblíbené rasy, někdo ptáčky, jiný pejsky...). Na netu jsem brouzdala, ale když už najdu nějaké recenze, jsou nejednoznačné, a pokud je nenacházím, nemám moc důvěru.
No a pokud někdo jste vyloženě maximálně spokojen se svým vetem, byť by byl na P 12, tak dejte prosím vědět taky :)

Krásný den! *slunce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Já chodím se svými miláčky už dlouho sem :

veterina-praha6.cz/...

MVDr Kubečka moc nemusím, ale mám dobrou zkušenost s MVDr Urbanovou. V kritických situacích jsem musela vyhledat veterinární kliniku Erika v Praze 8, tam byla možná i hospitalizace.

vet-klin-erika.cz/...

Zdravíme kočičky a jejich milovníky :)

doplněno 03.11.15 16:48:

Pro @dejavu - s MVDr Králem mám tu nejhorší zkušenost. Můj první kocourek měl problémy s vyměšováním a MVDr Král mu doslova zprasil operaci tak, že už s tím nešlo nic dělat. Tvrdil, že mu resekoval část tlustého střeva, ale pravda to nebyla, jen to střevo vyčistil. Neměl se do toho vůbec pouštět, šla bych jinam. Je prý ale nejlevnější... :(

pu®
hodnocení

Patronko, moc děkuju! Je to jen přes kopec. A díky i za konkrétní doporučení, ještě oba MVDry zkusím "projet" gůglem, jestli nenajdu něco víc :)
Bez ohledu na Patrončinu odpověď je každá další rada/zkušenost stále vítána!

dejavu*
hodnocení

0x

Kočkaři mluví v superlativech o MVDr. Královi, má ordinaci ve Verdunské kotatko.net/...

doplněno 03.11.15 16:59:

patronka> no, ono na každého se dá něco najít, nikdo není 100% a nemá vždy pravdu. Já tam jezdila s kočkou až z Počernic a byla jsem spokojená.

pu®
hodnocení

Dejavu, i Vám děkuji (a po dlouhé době zdravím!). Nakonec jsme šli k paní doktorce Urbanové, přesně jsem si nechala říct, kdy tam je :) Kocourek má nejspíš plíseň, takže léčba asi na dlouhé lokte, ale to se nedá nic dělat. Paní doktorka na mě působila velmi příjemně a mile, ceny se mi nezdály přemrštěné. Jdeme za +-14 dní na přeočkování a kontrolu, ale prozatím za mě spokojenost. Takže Patronko díky - když už ty MVDry potřebujeme, tak ať jsou aspoň co k čemu. *palec*

uzivatel
hodnocení

0x

katerina.malikova-veterina.sweb.cz

Taková trochu jiná veterinářka. Praxi má na Praze 4 u Lhotky, ale dost často i jezdí za klienty. Myslím, že je to její filosofie, nikoliv snaha prodražit službu. Velmi mnoho praktických zkušeností zejm. se psy a kočkami. Tím mylím praktické, chovatelské zkušenosti. Je to jeden z těch veterinářů, na které normálně nenarazíte, protože mají svou klientelu a nemusí se prezentovat. Zároveň jedna z mála co je idealistka a nedělá to jen kvůli výdělku,ale práce jí baví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]