Nejste přihlášen/a.
Když je takhle brzy tma, při venčení večer, Dorotku nevidím. Byldlíme tak fajn, že nemusí mít vodítko. Jenže, courá někde, ikdyž blízko, bez kontroly. Loňským světýlkům došly baterky a nové baterie vyjdou na 160 kč, neoplatí se to.
V nabídce jsou světýlka na zavěšení na obojek, ale Dorka je maličká a bude ho courat po zemi. Taky není fajn, když jí to bude svítit houpavě pod bradou. Ale tohle se mi líbí velice obchudekpropsy.cz/... Máte někdo tohle světýlko? Dá se otevřít a baterky vyměnit?
já koupila pásky pro cyklisty, 2 slepila k sobě a na noc mu to připínám..
líbí se mi, že tam je i reflexní páska, takže se při osvětlení autem celý rozzáří. původně jsme měli tento kameryshop.cz/... ale u větších psů nebyl skoro vidět, zepředu zezadu si ho zakryje hlavou, nebo tělem ![]()
:D rolničku auto neslyší
já se taky takhle rozběhla za psem, hledala, volala ho všude možně a on si čmuchal v tom místě, odkud jsem vyběhla.. - a hned jsem šla pro blikající obojek.. ![]()
já když jdu s pejskama, tak si připadám jako chodící atrakce- jeden pes svítí modře, druhý červeně
Tak podle mé vnitřní statistiky jsem - "jé vánoční stromeček"slyšela minimálně 100x ![]()
tohle resi mnohem lepe mala rolnicka ![]()
@ria no z dotazu vicemene vyplyva, ze panicce staci jen kontrola, kde pes ve tme je
kamarad ma psa utekare, a rolnicka je spolehliva
Já používám reflexní pásek. driverstore.cz/... Pokud není zaplý, stačí na něj posvítit, pes vidět není ale obojek pěkně září. Pro většího psa se dají spojit i dva dohromady.
Když jsem chodila o berlích a chyběla mi nejen chápavá končetina, ale i schopnost stále se otáčet. Dorka rolničku dostala. Chvíli mi trvalo, než jsem našla ne příliš hlučnou. Rolnička jí zůstala, ale v noci ona umí chodit jako duch. Ani necinkne. S reflexními pásky a přívěšky, to je pravda. Všude jsou lucerny, nikdy nejsme bez záblesku světla. To budu muset vyzkoušet, jak to funguje. Vnoučci toho mají navěšeného spoustu na batůžcích, aktovkách i na oblečení.
Nejenže v noci ani necinkne, ale ani nemlaskne a neolizuje se. Pochopila! ![]()
Dusqer, na ten pásek se kouknu, vždycky když budu míjet obchod s podobným zbožím, jak je velký. Dorka je jorkinka, tak aby nebyla jako Las Vegas na nožičkách.
Děkuji
hm, nejdou dobít. Jsou to takové maličké tabletky. ![]()
Totak, moc děkuji za nabídku, ale já o ně přišla. Světýlko se mi rozpadlo v kapse a já všechno venku vytřepala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.