Nejste přihlášen/a.
Když je takhle brzy tma, při venčení večer, Dorotku nevidím. Byldlíme tak fajn, že nemusí mít vodítko. Jenže, courá někde, ikdyž blízko, bez kontroly. Loňským světýlkům došly baterky a nové baterie vyjdou na 160 kč, neoplatí se to. V nabídce jsou světýlka na zavěšení na obojek, ale Dorka je maličká a bude ho courat po zemi. Taky není fajn, když jí to bude svítit houpavě pod bradou. Ale tohle se mi líbí velice obchudekpropsy.cz/... Máte někdo tohle světýlko? Dá se otevřít a baterky vyměnit?
já koupila pásky pro cyklisty, 2 slepila k sobě a na noc mu to připínám.. líbí se mi, že tam je i reflexní páska, takže se při osvětlení autem celý rozzáří. původně jsme měli tento kameryshop.cz/... ale u větších psů nebyl skoro vidět, zepředu zezadu si ho zakryje hlavou, nebo tělem
:D rolničku auto neslyší já se taky takhle rozběhla za psem, hledala, volala ho všude možně a on si čmuchal v tom místě, odkud jsem vyběhla.. - a hned jsem šla pro blikající obojek..
já když jdu s pejskama, tak si připadám jako chodící atrakce- jeden pes svítí modře, druhý červeně
Tak podle mé vnitřní statistiky jsem - "jé vánoční stromeček"slyšela minimálně 100x
tohle resi mnohem lepe mala rolnicka
@ria no z dotazu vicemene vyplyva, ze panicce staci jen kontrola, kde pes ve tme je kamarad ma psa utekare, a rolnicka je spolehliva
Já používám reflexní pásek. driverstore.cz/... Pokud není zaplý, stačí na něj posvítit, pes vidět není ale obojek pěkně září. Pro většího psa se dají spojit i dva dohromady.
Když jsem chodila o berlích a chyběla mi nejen chápavá končetina, ale i schopnost stále se otáčet. Dorka rolničku dostala. Chvíli mi trvalo, než jsem našla ne příliš hlučnou. Rolnička jí zůstala, ale v noci ona umí chodit jako duch. Ani necinkne. S reflexními pásky a přívěšky, to je pravda. Všude jsou lucerny, nikdy nejsme bez záblesku světla. To budu muset vyzkoušet, jak to funguje. Vnoučci toho mají navěšeného spoustu na batůžcích, aktovkách i na oblečení. Nejenže v noci ani necinkne, ale ani nemlaskne a neolizuje se. Pochopila!
Dusqer, na ten pásek se kouknu, vždycky když budu míjet obchod s podobným zbožím, jak je velký. Dorka je jorkinka, tak aby nebyla jako Las Vegas na nožičkách. Děkuji
hm, nejdou dobít. Jsou to takové maličké tabletky.
Totak, moc děkuji za nabídku, ale já o ně přišla. Světýlko se mi rozpadlo v kapse a já všechno venku vytřepala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.