Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám patnáctiletého kocourka, který začal kýchat a slzí mu očičko. nasadili jsme širokospektrální ATB, bez výsledku. Nyní se zjistilo, že se nejdná o infekci, ale zkaženou stoličku, pod kterou se udělal hnisavý zánět. Zoubek potřebuje vytrhnout. Vzhledem k jeho věku nechci standardní narkózu riskovat. Byla mi nabídnuta anestezie inhalační. Chci se zeptat, zda a jaké máte s tímto zákrokem zkušenosti.
Děkuji.
Já si myslím, že každý veterinář se děsí toho, že mu zvíře zůstane na stole. Proto vybere ten nejlepší způsob. Má jistě už několik způsobů ověřených. proto mu věřte. Se zákrokem neotálejte, nejen bolest, ale v krvi se projeví zvýšená sedimentace, všechny jedy ze zánětu, které pak ničí srdíčko a játra a ledviny.
Pohlaďte ho, chudáka, za mě.
Nezapomeňte napsat, jak to dopadlo. Jak se kočičák má, jak to snášel?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.