Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím krmit pavoučka?

Od: eda* odpovědí: 4 změna:

Mám takový neobvyklý dotaz - doma jsem našel pavoučka (takového hezkého, malého, nic nebezpečného) a je mi líto ho teď hodit na mráz - dal bych ho tedy do starého akvárka s pískem (samozřejmě bez vody) a nějakým "prostředím", abych ho někde v domě nezašlápl. No ale čím a jak ho krmit(napojit)? Na jaře bych pak obsah akvária vyklopil zase zpátky do přírody.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vejcenatvrdo
hodnocení

3x

Nijak. Vypusťte ho ven, poradí si sám. *cteni*

hodnocení

1x

vypusťte ho ven, on si poradí... jestli ho zavřete do akvárka, zaručeně vám tam chcípne... *bzum* ...chudák..

culdabulda1*
hodnocení

0x

nemáte nějakou garáž, půdičku, sklep, skladiště, kůlnu? ... jinak - myslím, že pavouci jsou masožraví ...

lidus*
hodnocení

0x

Na pavouky v bytě mám vysavač, nemusím dumat čím je krmit. Netrapte ho uvězněním a pusťte ho ven on si svou potravu najde sám a nebo jako potrava poslouží. Já řeším jiný problém, ježky, udělali jsme jim krabice a včera zas jeden hlupák co se nastěhovbal do igelitky s novinama málem skončil v kamnech. Žerou s kočkama to je vyřešené, mohou odejít kdyby chtěli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]