Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém věku psi mění zuby

Od: topta® odpovědí: 6 změna:

V jakém věku psi mění zuby a jak dlouho tento proces trvá? Dá se pejskovi v tomto období nějak pomoct?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na ráci... viz. např.:
yorksirsky-terier.cz/...

martina30*

Jen se chci zeptat.Poslední dobu jsou tu stále stejné nebo podobné otázky na,které se odpovídalo.Já to tedy neumím ,ale nějak tazatele příomo nějak k té odpovědi dostat.Díky *hi*

Jinak zuby začínají padat od 4 měsíce tak do 6 měsíce,ale někomu to trošku trvá déle.Dají se kupovat žvíkací kosti je dosti druhů;)

hodnocení

Jenomže na toto téma jsem tu nic takového nenašel i když jsem si to dal vyhledat, pokud se mýlím, tak pošlete odkaz...žvýkací kosti kupuju, takže už můžu jenom čekat až začnou zoubky padat .;)

yorksirsky-terier.cz/...
Na této adrese máte dokonalou odpověď na váš původní dotaz. Podíval jste se na ni? *hej*

hodnocení

martina30*

Možná to ani nepozáš ,že mu padají *smich*.Jen se připrav ,že vše bude okusovat a trošku ničit..Vše nejméně metr vysoko,připrav se i trošku to bude bolestivější i na ruce(jehličky jsou bolestivé),ale dá se to vydržet.Na otázku na vyhledání podobného nebo stejného tématu jsem se ptala strejce,jelikož už jsem na to odpovídal,ale neumím ho najít*plac*

doplněno 09.01.09 22:06:

Ano to jsem myslela*palec*děkuji

výtka
Upozornění od sys strejc 09. 01. 2009 21:55:06

Máte snad na mysli toto?
poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]