Nejste přihlášen/a.
V jakém věku psi mění zuby a jak dlouho tento proces trvá? Dá se pejskovi v tomto období nějak pomoct?
Jen se chci zeptat.Poslední dobu jsou tu stále stejné nebo podobné otázky na,které se odpovídalo.Já to tedy neumím ,ale nějak tazatele příomo nějak k té odpovědi dostat.Díky
Jinak zuby začínají padat od 4 měsíce tak do 6 měsíce,ale někomu to trošku trvá déle.Dají se kupovat žvíkací kosti je dosti druhů
Jenomže na toto téma jsem tu nic takového nenašel i když jsem si to dal vyhledat, pokud se mýlím, tak pošlete odkaz...žvýkací kosti kupuju, takže už můžu jenom čekat až začnou zoubky padat .
yorksirsky-terier.cz/...
Na této adrese máte dokonalou odpověď na váš původní dotaz. Podíval jste se na ni?
Možná to ani nepozáš ,že mu padají .Jen se připrav ,že vše bude okusovat a trošku ničit..Vše nejméně metr vysoko,připrav se i trošku to bude bolestivější i na ruce(jehličky jsou bolestivé),ale dá se to vydržet.Na otázku na vyhledání podobného nebo stejného tématu jsem se ptala strejce,jelikož už jsem na to odpovídal,ale neumím ho najít
Ano to jsem mysleladěkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.