Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabranit hrabani hliny v kvetinaci kocour

Od: jarin* odpovědí: 4 změna:

Dobry den vsem chtel bych se zeptat proc kocka hrabe v kvetinaci hlinu. Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Protože to je její přirozenost. Pokud tam ještě neudělala potřebu, máte veliké štěstí. Sypké materiály zkrátka kočky lákají k tomu, aby hrabaly a hledaly vhodné místo na vykonání potřeby. Můj kocour takhle jednou usoudil, že velká vrstva prašanu na balkóně je vlastně jeden velký záchod. Když pak sníh začal tát, nestačila jsem se divit. A to mám prosím kočky velmi čistotné, mimo záchod nešly nikdy. Hlínu v květináči zakryjte nějakým těžšími kameny, aby v tom nešlo hrabat.

hodnocení

1x

Já vystřihla z tvrdého papíru, či fólie kolo velikosti květináče, do půlky ho nastřihla, vystřihla střed na kytku a navlékla na kmínek nebo kytku a byl klid. Při zalévání nadzvihnout.

lidus*

Přesně tak měla ošetřené kytky dcera, od té doby co mám kocoura třetí rok na hlídání a na chalupě lítá venku, nemám problém, v paneláku spokojeně chrní a nikde nehrabe.

wanesa*
hodnocení

0x

Moje kočky to dělaly pouze v pubertě.To je do cca roku a půl.Jako koťata my vyhrabávaly hlínu všude.A vůbec hrozně řádily:)Nemáte kocoura v tomto věku?.Teď v dospělosti už je to ani nenapadne .A že mám doma kytek dost..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]