Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedná se o kokón pavouka?

Od: mona* odpovědí: 3 změna:

Na koupených banánech z Kolumbie jsem našla tento kokón. Může se jednat o jedovatého pavouka?

Jedná se o kokón pavouka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud chcete věřit zprávám v Blesku, tak by to mohl být kokón pavouka i jedovatého (nebo nějakého jiného i tuzemského). Já bych dlouho nečekal a zlikvidoval to (uvnitř kokónu může být cokoliv a i ve větším množství). Zdravím!

blesk.cz/... blesk.cz/...

doplněno 23.10.15 19:09:

Hlavně jednejte rychle a ten kokón nezkoušejte zkoumat - jestli jsou tam pavoučci, tak se rychle rozběhnou po okolí. Doporučuji likvidaci ohněm (kamna nebo někde venku).

Když ten banán pouze vyhodíte do popelnice, tak v případě jedovatých pavouků ohrozíte celé okolí.

ria*
hodnocení

0x

Nejste ze severních čech? mám volné terárko, klidně bych zkusila odchovat, ať už je to cokoliv...:)

frkotou*
hodnocení

0x

Tak už o Vás píšou :)

tn.nova.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]