Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám na pár dní na hlídání yorka, nemám žadné zkušenosti se zvířaty. Včera na zahradě asi něco sežral, dnes ráno to vyzvrátil a než jsem stačil zasáhnout tak to opět sežral. Je to normální? Nerad bych něco zanedbal.
děkuji
4x
Dobrý den, to, že pejsek sežere vlastní "blitky" je (bohužel) normální. Jinak buďte k němu přátelský, postarejte se o jeho stravu i venčení a bude to v pohodě. On bude asi také hodně spát, což pejsek musí. To zvládnete. Zdravím!
doplněno 23.10.15 08:12:Nemáte zač.
2x
Psi vyblinkají, když něco špatně sežrali. To, co vyblinkají, znovu sežerou a do bříška si to lépe naskládají. Dělají to i vlci.
S tím utíráním čumáku mi to příjde srandovní. Pes snad ani neví, že existuje nebe. Zvedá hlavu velice málo, protože nemá čas. Jede čumákem po zemi a čichá a čichá a čichá. Občas něco sežere, občas olízne. Ani netušíme, jaké fujtajbly prozkoumal. Očuchá kamaráda, hádejte kde, olízne kamarádku, umyje si zadeček a šuldu a kdo ví co ještě. To bychom museli čumák utírat vlhkým hadrem stále. Každou vteřinu.
Proto mají pejskaři silnou imunitu. Komu tohle chování vadí, chová rybičky.
doplněno 23.10.15 10:31:
Ria, tomu rozumím. Když musíš, tak musíš. ![]()

chovám i rybyičky: P to jsou možná ještě větší čuníci... ale jak píšete, když vidím svýho labradouše, jak olízne, očmuchá kde co, tak pak prostě musím minimálně ten čumák otřít, když příjdou s dvouměsíční neteří a Kevča má pořád tendence jí olízávat a očmuchávat.. no nemůžu jinak ![]()
doplněno 23.10.15 10:38:
![]()

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.