Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yorkšír chování

Od: rosko odpovědí: 7 změna:

zdravím, mám na pár dní na hlídání yorka, nemám žadné zkušenosti se zvířaty. Včera na zahradě asi něco sežral, dnes ráno to vyzvrátil a než jsem stačil zasáhnout tak to opět sežral. Je to normální? Nerad bych něco zanedbal.

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, to, že pejsek sežere vlastní "blitky" je (bohužel) normální. Jinak buďte k němu přátelský, postarejte se o jeho stravu i venčení a bude to v pohodě. On bude asi také hodně spát, což pejsek musí. To zvládnete. Zdravím!

doplněno 23.10.15 08:12:

Nemáte zač.

ria*
hodnocení

3x

Tatktak, obzlášť ti menší čumáci to dělají, klidně zblajznou i hovínko cizího psa, ale raději to hlídejte a rychle odvraďte pozornost, když se stane, přetřete vlhkým hadříkem čumák, aby Vám pak neroznášel nějaké bakterie po bytě.. :)

rosko
hodnocení

děkuji, uklidnili jste mě, dík

hodnocení

2x

Psi vyblinkají, když něco špatně sežrali. To, co vyblinkají, znovu sežerou a do bříška si to lépe naskládají. Dělají to i vlci. :-D S tím utíráním čumáku mi to příjde srandovní. Pes snad ani neví, že existuje nebe. Zvedá hlavu velice málo, protože nemá čas. Jede čumákem po zemi a čichá a čichá a čichá. Občas něco sežere, občas olízne. Ani netušíme, jaké fujtajbly prozkoumal. Očuchá kamaráda, hádejte kde, olízne kamarádku, umyje si zadeček a šuldu a kdo ví co ještě. To bychom museli čumák utírat vlhkým hadrem stále. Každou vteřinu. ;) Proto mají pejskaři silnou imunitu. Komu tohle chování vadí, chová rybičky.

doplněno 23.10.15 10:31:

Ria, tomu rozumím. Když musíš, tak musíš. *smich*

Yorkšír chování
ria*

:) chovám i rybyičky: P to jsou možná ještě větší čuníci... ale jak píšete, když vidím svýho labradouše, jak olízne, očmuchá kde co, tak pak prostě musím minimálně ten čumák otřít, když příjdou s dvouměsíční neteří a Kevča má pořád tendence jí olízávat a očmuchávat.. no nemůžu jinak :)

doplněno 23.10.15 10:38:

:)

Yorkšír chování #2

Pes je krásný, ale miminko je krásnější. *palec**palec**palec*Dobrá dvojka! ;)

hodnocení

1x

Pro šelmy není zvracení nic mimořádného a nějak nepříjemného. Naše kočka jednou ukořistila kus párku asi 5 cm dlouhý a zhltla ho. Potom vyskočila na postel, vyzvracela ho na můj polštář, postupně ho rozkousala a snědla, polštář olízala dočista do čista a spokojeně odešla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]