Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s granulemi Brit premium. Pořád váhám, zda je mám našemu pejskovi koupit. Díky.
Brit PREMIUM rozhodně NE ! Když Brit, tak Brit Care, jinak skvělé je také Taste of the Wild, Acana, Orien a Firstmate - to už je ale poběkud jiná cenová kategorie. Na facebooku je skupina granuláři, koukněte tam
Proč ne Brit?
Tak za mě proto, že mám svého psa ráda a krmím ho převážně masem. Občas také dostane granule, ale jen kvalitní, bezobilné, s přírodní konzervací a velkým množstvím masa. Takové bohužel žádná česká firma nevyrábí, zato některé z nich za stejně vysokou cenu prodává.
Heleďte ale krmivo Platinum má vysoké procento masa, samozřejmě BARF je nejlepší metoda, ale jsou i kvalitní granule
dopln.: btw ptala jsem se uživatele koko
Cookie, tak to se Vám omlouvám, jsem tady nová, nepochopila jsem že otázka není pro všechny. Platinum je dobré, také ho občas dávám. A ano, jsou i kvalitní granule, ale žádné z těch kvalitních nejsou české výroby. Tak jsem to myslela.
O jakém psovi je řeč? Jak je velký, rasa, jak je starý? Je venku nebo v bytě? Kolik má pohybové aktivity?
Jéééé, moje srdeční záležitost. Ještě dnes, když potkám knírače, zastaví se mi srdce. Tohle je Andy. Byl se mnou 10 let. Potom byla černostříbrná Bubu, té bylo 15 let. Knírači jsou nejlepší!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.