Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brit premium

Od: aa* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s granulemi Brit premium. Pořád váhám, zda je mám našemu pejskovi koupit. Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Kdysi, před dávnými léty, jsem psa těmito granulemi krmila. Kupte si malé množství a uvidíte, jestli psovi budou chutnat.

koko*
hodnocení

1x

Brit PREMIUM rozhodně NE ! Když Brit, tak Brit Care, jinak skvělé je také Taste of the Wild, Acana, Orien a Firstmate - to už je ale poběkud jiná cenová kategorie. Na facebooku je skupina granuláři, koukněte tam :)

dogsmagazin.cz/...

dogsmagazin.cz/...

hafici.cz/...

cookie*

Proč ne Brit PREMIUM?

an*

Proč ne Brit?

Tak za mě proto, že mám svého psa ráda a krmím ho převážně masem. Občas také dostane granule, ale jen kvalitní, bezobilné, s přírodní konzervací a velkým množstvím masa. Takové bohužel žádná česká firma nevyrábí, zato některé z nich za stejně vysokou cenu prodává.

cookie*

Heleďte ale krmivo Platinum má vysoké procento masa, samozřejmě BARF je nejlepší metoda, ale jsou i kvalitní granule

dopln.: btw ptala jsem se uživatele koko

an*

Cookie, tak to se Vám omlouvám, jsem tady nová, nepochopila jsem že otázka není pro všechny. Platinum je dobré, také ho občas dávám. A ano, jsou i kvalitní granule, ale žádné z těch kvalitních nejsou české výroby. Tak jsem to myslela. :)

cookie*

No, to máte asi pravdu ;) a neomlouvejte se, to je v pořádku.

hodnocení

1x

Mě se nelíbí, pes kpo niich měl značně mastnou stolici. Já na psovi nešetřím, kupuji granule s větším obsahem masa, Marp, Carnevaal, Taste Wild

pohanka*
hodnocení

0x

Po různých zkouškách granulí i konzerv jsme na této značce skončili. Ty ještě dražší jiných značek jsme nezkoušeli.

Chutnaly, ale pes přibíral, tak jsme na doporučení veta museli po 3 letech vyměnit za nízkotučné /téže značky/. Též je žere bez problémů.

hodnocení

0x

O jakém psovi je řeč? Jak je velký, rasa, jak je starý? Je venku nebo v bytě? Kolik má pohybové aktivity? *hej*

doplněno 22.10.15 15:51:

Jéééé, moje srdeční záležitost. Ještě dnes, když potkám knírače, zastaví se mi srdce. Tohle je Andy. Byl se mnou 10 let. Potom byla černostříbrná Bubu, té bylo 15 let. *hej*Knírači jsou nejlepší!

Brit premium
aa*
hodnocení

Je to malá 6 letá kníračka chovaná v bytě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]