Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Francouzský buldoček zvrací

Od: moniakimi* odpovědí: 7 změna:

dobrý večer,mám 4 měsíce starého francouzského buldočka a dneska už mi 2krát vyzvracel granule-ráno i po obědě.Granule dávám K-9 vždy namočené ve vodě.Poradte co by mu mohlo být a co s ním mám dělat a jestli mám dnes dávat jídlo nebo radši až zítra.Děkuji Monika a Kimi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xsisi*
hodnocení

0x

Dobrý den, určitě bych doporučovala náštěvu veterináře, aby zjistil jestli ti není něco nebezpečného, jinak dneska bych mu dala buď velice málo krmiva nebo žádný.

hodnocení

0x

Nechte jej klidně vylačnit a krmte již jen dvakrát. Má možnost se proběhnout?

moniakimi*
hodnocení

chodila jsem s ním 1-2krát denně na procházku kolem bloku,ale jak je ted zima tak jsme vrocházky vypustili.Má to nějaký vliv?

Pro trávení dost podstatný. Je to vlastně jediná možnost pohybu a tím i povzbuzení peristaltiky.

martina30*
hodnocení

0x

Je možné ,že mu něco nesedlo,ale je to štěně a jeden den nic neznamená.Zítra bych mu dala jen suché granule a tomu v misce vodu nebo udělat vývar,zeleninku maso kuřecí na posílen,když jeden den nebude jíst tak se nic neděje.Jinak procházku udělejte 2krát za den,ale jen kratounkou stačí tak od 5 do 15 minut.

macka80*
Může to klidně být virosa,zjistěte zda nemá pejsek teplotu(suchý,teplý až horký čumák)a doporučuji dietní opatření tzn.rýže důležitý je vývar ani ne tak samotná rýže s ní uvařit kousek kuřecího masa bez kůže.podávat klidně kolik toho smí,pokud nepřestane zvracet jděte k lékaři.Pokud to bude dobré pokračujte v dietě ještě alespoň 5 dní

karelmartin
hodnocení

0x

Pokud nezvrací denně, nic se neděje. Můj psík se s gustem přežírá, pak zvrací, nebo když žere hltavě. Nějaké to ublinknutí je zcela běžné. Když běhá najezený tak blije taky. Mám psíka sedm let. Je zdravý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]