Nejste přihlášen/a.
Zrychlila bych to, nedat mu čas tunel očurat. Nejlíp víte co na něj platí, za proběhnutí bez problémů, bych nabídla nějakou super odměnu, něco co běžně v tréninku nedostane, Je něco takového? V případě, že očurá i když křiknete fuj, ukončit okamžitě cvičení a psa zavřít. Zkusit občat běhat jen tunely a povzbuzovat aby proběhl co nejrychlej.
Borax má pravdu. Na ten tunel už někdo někdy crbnul, podepsal ho. Váš pec nečurá, jen se podepíše. Roky s námi pes jezdil do kempu. Ihned po přijetí ho děti vzaly ven, ukázat mu, kam se bude chodit čurat. Roky to fungovalo, neeexistovalo, aby někde crnknul, podepsal se v kempu. Jednou přijeli noví lidé, jozefčík lítal jako blázen a když viděl našeho Andyho, otočil se a podepsal se na nejbližšší stan. Andy ihned vystartoval a přepsal to. V momentě přiběhli ještě další 2 psi a přeznačkovali. Řvala jsem jak tygr, omluvila se majitelům stanu, a šla pro vodu, prášek a kartáček. Ikdyž jsem stan vydrbala, vždycky Andy na ten rožek se zájmem zašilhal. Museli jsme ho hlídat.
Jednou mi při návštěvě crbnul pes na rožek závěsu. Ikdyž jsem vyprala, naškrobila a vyžehlila, všichni další psi se u toho rožku zatočili, jakože taky nechají pachovou stopu. Kdo neviděl, neuvěří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.