Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,proč slepice nechtějí žrát červenou řepu?Je moc ostrá nebo co?Rozdrtím ji a přidám do šrotu a ohrnujou nos.Nebo je lepší dávat jim vařenou?Syrové se ani nedotknou,to samé jabka.Ale rybíz a ostružiny by žrali mrchy pořád
Řepu napíchnu na těžký podstavec s trnem a večer dám do kurníku. To proto, aby se v kurníku nenudily a nezačaly se ozobávat. Ráno než je pouštím je řepa sežraná.
V zimě vrány taky nežerou nic červeného.
Koko, máte pravdu, slepice jsme měli, když jsem byla dítě. Pamatuji se, že mamince zůstala na vánoce uvařená zelenina do salátu a slepice sežraly jen petržel a celer. Mrkev nechaly. Ani vrány ji nesezobaly. Asi před 5ti lety jsem si na to vzpomněla, protože jsem také dala vranám nespotřebovanou zeleninu, zase mrkev nechaly. Kousek dále leželo červené jabkíčko, to také nechaly. Zelené sežraly. A pak prý jsou barvoslepé. Omlouvám se, jestli plácám nesmysly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.