Nejste přihlášen/a.
Aktivní praštěná holko zkus si něco pěkného přečíst, napujčovat si dobré filmy, nastudovat něco nového o koních, pořídit dobrou počítačovou hru, co pletení, háčkování, vyšívání? Omalovánky pro dospělé...ono se toho opravdu se zlomenou nohou dělat moc nedá. Přeju, ať ti to rychle uteče a noha je brzy v pořádku...
Jé, já si to užívala! Zlomila jsem si nohu v kotníku a taky jsem měla "nechodící sádru". Jediný záhul bylo to "berlení"! Jinak hajinky, knížky, internet, nějaký ten časáček, hudbička, občas kámoška, prostě sladké nicnedělání. Ono se to stane právě, když by měl člověk zpomalit a neudělá to. Tedy, podle "chytrých knížek". U mne to tak bývá. Dělejte všechno, co máte ráda a na co Vám nezbývá šas. Ale z dotazu vidím, že jste ještě dost mladá, tak že času máte asi i tak dost, proto nevíte teď co s ním. Co třeba Sudoku, křížovky, přednášky z netu, jazyky, videa, TV...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.