Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte někdo jak se zbavit berušek v domě.. Už nevíme jak na ně..=( Vysavač nestíhá..=( Pevně věřím tomu, že někdo má zkušenosti a poradí..=( PROSÍM..
Předem děkuji za odpovědi a případné nápady..=)
Jojo, berušky. Jediná možnost je, mít sítě. I tam se do oken natlačí, ale do místností ne. Vloni mi jich bylo líto, když jsem je z rohů zavřených oken sbírala vysavačem. I slza ukápla, ale nic se nedalo dělat.
lola, ahááá. Vezmu si brýle a kouknu na ně. Já žiju v přesvědčení, že jsou to slunéčka.
Zavřená okna - očekávám, že tahle migrace dlouho nepotrvá, snad se nemýlím. To jsem aplikovala včera, když jsem zjistila, že jich je na balkóně takový počet, že se jich až bojím a zdrhla jsem. Úplné nálety dělaly, mrchy jedny hnusné, smradlavé, dotěrné. Sedmitečné z nich nebylo ani jedno, ale musím přiznat, že ta černá s rudými puntíky jsou krásná. Až bude topení v plném proudu, tak asi budu čistit mrtvolky za rámy.
doplněno 06.10.15 09:08:No fuj. Tak to moje "metoda" asi nepomůže, buď kouř nebo berušky. Pěkný výběr.
Sousedi kouří doma a když mám zavřený okna tak to stoupá šachtama k nám.. Tak zavený okna nemůžu mít..=((
Jen tak uvažuji. Je to brouk, který tady nepatří. To je fakt. Ale zase, zlikviduje spousty hmyzu. Stoupněte si začátkem léta pod javor a zvedněte hlavu. Budete se divit, kolik je mšic na jednom, jediném listě. a těch listů jsou miliony. Mšic a ještě nějakých hmyzáků. A tohle berušky zvládají. Takže, proč ta, skoro, nenávist. Týden na podzim s nimi v klidu přežiju.
Bobko z OV ona není beruška jako beruška a tyto jsou invaze prý pravděpodobně z Asie, z našimi sluníčky sedmitečnými nemají nic společného, ba naopak, naše sluníčka hubí.
Prší a je zima a vypadá to, že konec je v nedohlednu. A po několika hodinách příroda vyřešila náš i beruškový problém. Dnes jsem schovala sandálky a letní boty. A vytáhla podzimní a zimní.
Jsem z toho kapku posmutnělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.