Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jorksir,nemocna jatra a zaludek

Od: bela* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,pred tydnem bylo me jorksirce velmi spatne,zvracela a cela se trepala,veta ji dal 3 injekce,proti bolesti,antibiotika a proti zanetu,to je vse,jeji zdravotni stav se sice zlepsil,ale nebylo to ono,veta rikal,ze je to dobry.V utery nadmerne pila vodu.Ve stredu zvracela srazenou krev a hnedozelenou vodu,uplne lehla,byla v kritickem stavu,tak opet na veterinu.Podle krve zjistil,ze ma nadmerne zvysene hodnoty jater a zanet zaludku.Ale opravdu netusim co snedla.Veta rikal,ze musela snist nejaky jed.A pak jsem se dozvedela,ze u nas strikaly chodniky ,necim aby tam nerostla trava,zhruba pred tydnem.Tak si mozna myslim,ze ji toto zpusobilo.Ona je malinka,ma 1,30kg.Treba to olizla,ja opravdu nevim.Vcera ji dal infuzi,dalsi injekce,ale porad nechce jist.Je slaboucka,ani se nepostavi na nozky.Zitra jdeme zase na infuzi.Vodu ji davam z injekcni strikacky.Tak bych se rada zeptala nejakeho chovatele,na pripadne rady jak moji jorksirce ulevit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Belo, nikdo neodpovídáme, protože nevíme co říci. Jen slova útěchy a pochopení. Každý z nás jsme více nebo méně zažili podobnou hrůzu a když čteme vaše řádky, vidíme svého psa, jak trpěl. A my s ním. Pohlaďte ho za mně a všichni se držte.

Dejte vědět, jak to dopadlo.

doplněno 04.10.15 18:30:

Držím všechny palce. *placni*

bela*
hodnocení

Babkazov,ja to chapu,je to hruza a bezmoc divat se na zviratko jak trpi.Nakonec jsem si poradila sama,uvarila jsem kureci,mrkev a trochu ryze uplne do mekka,rozmixovala i s trochou vyvaru a upravila jsem vetsi inj.strikacku a kazdou hodku jsem ji trochu opatrne do tlamicky vytlacila.Neprve to vyplila,ale pak zacala pomalu polikat.Jeste s tim pokracuju dneska,protoze se sama ani nepostavi,ale je videt,ze je trosku bystrejsi a udelala i par kroku.A neblije to je hlavni.No snad se z toho dostane,doufam.A dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]