Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes se přes Vánoce odnaučil být doma sám

Od: hmiskovska* odpovědí: 7 změna:

Propsim Vas mate nekdo zkusenosti s chovanim jorksira kdyz je sam doma? Mam dve stena trimesicni. privezli jsme si je 4.12. Na zacatku jsem byla doma a po chvilich jsem je ucila aby vydrzeli doma... pote byli vanoce a nekdy jsme s manzelem nekde byli ale byly dny kdy jsme byli jen doma s nimi. Je mozne ze si pres vanoce odvykli a ted zacali knucet? Manzel kdyz se vrati z prace tak stenata slysi knucet uz pred barakem. Bydlime v sestem patre...:( Nevite cim to muze byt ze si odvykli? Nebo muze byt ze ze sesteho patra slysi prijet auto manzela ktere pozanji a proto zacnou knucet? Ta predstava ze knuci cely den me nici... Ale zadny soused si jeste nestezoval...

Dekuji moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Už to tu bylo hodně psáno.Otevři si seznam rubrik klikni na zvířata a hledej název štěně samo doma co dělat ,aby si zvyklo*palec*

doplněno 06.01.09 21:30:

Tak je to chvilička po vánocích co odcházíte.Já si myslím,že to bude lepší a zvyknou si.Jen asi přes vánoce jsi nebo jste byli stále spolu a ted jim to chybí.Tak budete je muset zvykat po chvilkách aspon využijte volné víkendy na naučení.Trpělivost*palec*

hmiskovska*

To ano. to jsem udelala... spis mi jde o to ze mi prijde ze si odvykli. proto bych rada nazor nekoho kdo ma primo s timto zkusenosti... pred vanocemi vydrzeli v klidu... ted rvou s straslivym zpusobem...:(

hmiskovska*

V to doufam ze to pujde:) jen aby si sousede nezacali stezovat... zatim nemame od nikoho zpravu. dnes si vsimam ze od te doby co jsme doma jeste nespali. Takze mam pocit ze pres den docela dost spi:) No uvidime... dekuji za uklidneni... vytrvame... kdyby to preci jen neslo, vezmu si dovolenou a zacneme od zacatku po chvilkach a nebo sem jednou denne sjede moje mamina:) uvidime...

lm®

Taky mám zkušenost ,že náš pejsek pozná,že už přijdeme domů.pracujeme na směny,ale ona pozná,že někdo přijde domů a to přicházíme pěšky,takže autem to nebude...

Máme sice maltézáčka (fenku),ale myslím,že chování pesků je podobné.Když byla malá,tak jsme se báli aby nikam nespadla a zavřeli jsme ji( když nikdo nebyl doma) do prostoru kuchyně -obývák,kňučela ,poškrábala dveře ...Teď už jí bude rok,když nikdo není doma má přístup všude,ale zaleze si někam do koutku a dobu prospí.Taky jsme ji slýchávali až ven jak štěká,že jsme ji tam nechali samotnou...Časem si pejsek zvykne,že to tak musí být.;)

martina30*

Tak mamča by se tam občas mohla mrknout,ale upozornuji nepravidelně.Jak by chodila pravidelně tak by už čakala a pak zas štěkala a tak i vy se nehonte a nechodte na minutku přesne.Jinak je jedno zda je to malé nebo velké plemeno.Já si to zažila také a zažívám to občas ještě ,že ty mršky štěkaj,ale já jsem v baráčku ;),i když mám zlatíčka tak jsou to také rarášči a dovedou pozlobit

Obávám se, že svým jednáním se ve velmi krátké době stanete otroky svých psíků. Ve snaze nemít problémy se sousedy se uchylujete k ústupkům, které se vám ve velmi krátké době nevyplatí. Naučit psíky samostatnosti a režimu lze jedině bezpodmínečným oboustranným dodržováním pravidel. A ty musíte svým přístupem stanovit vy. Čím déle budete lítostiví, tím větší bude váš problém...

Pes se přes Vánoce odnaučil být doma sám
hmiskovska*
hodnocení

Kazdopadne je nechci zhyckat. Ale pred Vanocemi jsme je takto naucili. Kazdy den chvili pryc postupne prodluzovat. Ale pokud mate zkusenosti s tim je proste nechat aby si zvykli necham si poradit.

Dekuji moc:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]