Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mně líto, že máte tento problém a rozumím tomu, že ho potřebujete řešit s ohledem na děcko. Nějaká příčina změny chování pejska bude - mohl by to objasnit veterinář (po vyšetření pejska). Spíše, než zde, bych hledal případného jiného páníčka asi inzercí nebo přes nějaký spolek pejskařů (a i ten veterinář by mohl v tomto poradit).
Můj pejsek byl hodný, ale děti rád neměl (měl to v povaze). Jenže jsem to věděl, tak kousl dítě pouze dvakrát, kdy jsem ho neuhlídal (ale, vždy to byla i chyba toho děcka). Tak, snad to vyřešíte dobře. Zdravím!
doplněno 25.09.15 08:26:Rozumím tomu, že to není lehké rozhodnutí - tedy, zbavit se člena rodiny. Pejsek může mít i nějaký psychický problém. Jenže, to by byl "oříšek" asi i pro toho veterináře. Přesto bych to vyšetření zkusil. A je fakt, že by měl dostat pejska do případné péče někdo zkušený.
Můj pejsek měl ke kousnutí důvod a také ho předem signalizoval, tak se tomu dalo zabránit.
Takto (bez důvodu a např. zavrčení) je to loterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.