Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit kralika

Od: lovelypets3 odpovědí: 13 změna:
Jak mam rict mame at se zbavime kralika? Skrabe me i v obliceji. Nechci ho zabit, ale nejak se ho zbavit a mama si mysli jak ho mam strasne rada nebo co

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak ho nechovej a nemazli se s nim.

lovelypets3
hodnocení

Ale chtela jsem ho, tak nevim jak to rict.
Tohle, se prostě nedělá. Zvíře není hračka ani věc, kterou si z rozmaru můžeš pořídit a když tě omrzí, tak se jí zbavit.
Nechápu jak tě maličký králík může škábat v obličeji. Tak si ho k němu nedávej.
Uč se zodpovědnosti. V životě se ti to ještě bude hodit. Hlavně pokud takto rychle budeš měnit názory, věř, že je to poslední zvíře, které ti rodiče dovolí.
ohneta*

Když si ho chtěla, tak se starej. Až budeš mít vlastní dítě, tak se ho taky zbavíš až se ti omrzí?

72mona3*
hodnocení

0x
Souhlasím s ostatními. Není možné možné chtít zvíře a když mi nevyhovuje, tak se ho zbavit - vždy musíš předpokládat, že to nebude podle tvých představ. Je to živý tvor. Jestli máš ale přesto nutkání utéci před zodpovědností, poptej se spolužáků a přátel, jestli nechtějí králíka. Jen je předem upozorni, že je živý a podle toho se chová.. Mona

hahanaj*
hodnocení

0x

Co kdyby maminka řekla, že už tě nechce , že zlobíš?

Tak se s ním nemazli a normálně o něj pečuj a pokud ho nechceš ,tak ho raděj daruj nějaké kamarádce jistě se u ní bude mít líp než u tebe.

A podruhé si živé zvíře nepořizuj !

lovelypets3
hodnocení

Ale ja ho mam rada ale mama mi nedovoli mit dva kralicky a ja chci radsi holcicku bilou
hahanaj*

jsi nerozumné dítě já chci a chci ...*cert*

pohanka*

Reakce na příspěvek v 18.50

Na bílou holčičku si musíš ještě chvíli počkat, na to jsi ještě mladá. A co když to bude chlapec? Nikdy se to totiž od začátku neví, co to bude.*smich* No, zatím.

kutululu

Prosímtě nevykládej tu něco o tom, že ho máš ráda, když se ho chceš zbavit! Chceš bílou holčičku, v čem je rozdíl? Tu budeš mít raději, protože bude bílá? A když Tě bude kousat a škrábat ještě víc než tento, tak se jí také zbavíš? Doporučuji, aby si konverzaci přečetli Tvoji rodiče, králíčka někomu darovali a Tobě už nikdy žádné zvíře nepořizovali!

fialka*
hodnocení

0x

Já chci, já chci - ještě můžeš začít dupat. Typicky sobecké dítko. A co ty řeči o dvou? Co vlastně chceš nevíš ani sama. Zamysli se nad sebou. Zvířátko Tě omrzelo, že? Ještě snad je možnost předat inzerátem nebo Zverimex.

hodnocení

0x

Zkuste ho dát do nějaké prodejny zverimexu, že nechcete peníze,ve. ho darujte někomu do králíkárny.

Aja má pravdu. Králíčka dostane někdo, kdo ho nebude nosti, zvedat a dávat k němu obličej, zvláště pak, když vidí, že se králíček takhle brání, protože to nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]