Nejste přihlášen/a.
Pochybuji, že krávy by normále žraly maso a kosti, nicméně, když se tomu dá správná forma a tvar, nic tomu nebrání. Říká vám něco pojem MASOKOSTNÍ MOUČKA? Je to produkt kafilérií. Dříve se používal právě ke krmení krav a jiných hospodářských zvířat. Zkrmování se zákázalo po epidemii BSE. Většinou to tak je, že když se člověk snaží postavit přírodu na hlavu, tak to dobře nedopadne. To se týká i umělé výroby čehokoliv i mlíka.
Podle mě by to klidně snědla, minimálně by ochutnala, určitě baští červy a různý hmyz, co najdou na louce - viděla jsem srnu sníst ptáče, normálně ho rozžvýkala a to je taky býložravec.. Nemyslím, že by jí to nějak mohlo ublížit..
Proboha copak zvířata jí?Lidi proberte se,prosím.Jinak kráva je býložravec což znamená že nežeře vepřové,hovězí a maso vůbec.Není všežravec .Ježiši to jsou nápady
...jen půl života žere léky na tlak, cukrovku, štítnou žlázu a pak stejně zhebne na infarkt nebo raka.
Já Vám nebudu Vaše stravovací zvyky vyvracet, je to Vaše věc. Ale nedávno mi na raka zemřela kamarádka v 55 letech. Byla vegetariánka, celý život cvičila jógu, tak trochu esoterička. Alkohol nepila, nekouřila, obézní nebyla. Pokud vím, žádné léky nebrala. Takže by se dalo říct, že žila zdravě. A bylo jí to houby platné!
doplněno 21.09.15 13:02:Mně je o pár let víc, sice nekouřím, ale jím co mě napadne (nerad mléčné výrobky), maso miluju ve všech podobách, pohybu mám minimum. Nejradši mám smažené brambůky (průměrně pytlík denně) a bramborák, denně minimálně 1 pivo a často panáka fernetu. Občas mě bolí záda, ale jinak jsem zdravý. Žádné prášky pravidelně neberu. Tlak mám v pořádku, cholesterol a štítnou žlázu taky. Chodím na pravidelné preventivní prohlídky a tak mám o svém stavu přehled. Podle Vás bych měl být už dávno po smrti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.