Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se stane, když dáte krávě k žrádlu maso?

Od: masokrave odpovědí: 18 změna:
Co se stane, když dáte krávě k žrádlu maso?

?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

3x

Kráva je sice jen "kráva", nicméně není zas tak blbá jak se blbě tváří. Maso prostě žrát nebude. A dokonce to nebude ani nijak kritizovat. bude ji to úplně jedno.

hodnocení

2x

Asi to stejný jako kdyby tobě dal někdo na talíř seno nebo senáž.

hodnocení

2x

Nestane se nic, ale pokud jí nedáte nic jiného, pravděpodobně Vám za nějaký čas pojde hlady. Žrát to určitě nebude.

floro*
hodnocení

2x

Pochybuji, že krávy by normále žraly maso a kosti, nicméně, když se tomu dá správná forma a tvar, nic tomu nebrání. Říká vám něco pojem MASOKOSTNÍ MOUČKA? Je to produkt kafilérií. Dříve se používal právě ke krmení krav a jiných hospodářských zvířat. Zkrmování se zákázalo po epidemii BSE. Většinou to tak je, že když se člověk snaží postavit přírodu na hlavu, tak to dobře nedopadne. To se týká i umělé výroby čehokoliv i mlíka.

ria*
hodnocení

2x

Podle mě by to klidně snědla, minimálně by ochutnala, určitě baští červy a různý hmyz, co najdou na louce - viděla jsem srnu sníst ptáče, normálně ho rozžvýkala a to je taky býložravec.. Nemyslím, že by jí to nějak mohlo ublížit..

sateli*

Proboha copak zvířata jí?Lidi proberte se,prosím.Jinak kráva je býložravec což znamená že nežeře vepřové,hovězí a maso vůbec.Není všežravec .Ježiši to jsou nápady :) :)

ohneta*
hodnocení

1x

Jen má domněnka, snad odpoví i někdo znalejší věci. Bude to vůbec jíst? A kráva nemá vyvinute trávicí ústrojí na masitou stravu, takže možná hrozí i zažívací potíže.

uska*
hodnocení

1x

Doufám, že nemyslíte svou přítelkyni? Opravdu myslíte na dobytek? Zajímalo by mne jak jste na takovou otázku přišel. Jak dlouho jste jí musel vymýšlet?

lidus*
hodnocení

1x

Já myslela, že prázdniny už nejsou a že přihlouplým dotazům od děcek už je odzvoněno. Kráva maso nežere a žrát nebude, něco jiného je masokostní moučka, tu klidně se šrotem slízne.

wanesa*
hodnocení

1x

Dejte si k obědu seno a pochopíte:)

hodnocení

0x

No, kolem a kolem vzato - z toho vznikla "nemoc šílených krav".

zwiki*
hodnocení

0x

To radši nezkoušejte.Kráva "ztratí "mléko a stane se všežravcem.

dam®
hodnocení

0x

Pouze co by granulátový přípravek, jinak kravina...

stirecek*
hodnocení

0x
Nestane se ji nic, protože to žrát nebude. To jen člověk sežere vše a pak chodí po doktorech.

Naopak, pokud člověk žere vše - ode všeho trošku - po doktorech nechodí.

stirecek*

...jen půl života žere léky na tlak, cukrovku, štítnou žlázu a pak stejně zhebne na infarkt nebo raka.

Já Vám nebudu Vaše stravovací zvyky vyvracet, je to Vaše věc. Ale nedávno mi na raka zemřela kamarádka v 55 letech. Byla vegetariánka, celý život cvičila jógu, tak trochu esoterička. Alkohol nepila, nekouřila, obézní nebyla. Pokud vím, žádné léky nebrala. Takže by se dalo říct, že žila zdravě. A bylo jí to houby platné!

doplněno 21.09.15 13:02:

Mně je o pár let víc, sice nekouřím, ale jím co mě napadne (nerad mléčné výrobky), maso miluju ve všech podobách, pohybu mám minimum. Nejradši mám smažené brambůky (průměrně pytlík denně) a bramborák, denně minimálně 1 pivo a často panáka fernetu. Občas mě bolí záda, ale jinak jsem zdravý. Žádné prášky pravidelně neberu. Tlak mám v pořádku, cholesterol a štítnou žlázu taky. Chodím na pravidelné preventivní prohlídky a tak mám o svém stavu přehled. Podle Vás bych měl být už dávno po smrti.

cicko*
hodnocení

0x

Stane se to, že sám se budete muset jít napást!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]