Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mame dalmatina 7 let,kdyz byl stene mel otravu-kousnul do zaby,tim padem trochu mene vyrostl,ale jinak je zdrav,hodne s nim behame a chodime. Posledni dva roky ma problem-vylysa mu male misto nakuzi a jde mu to az do krve,dlouho trva nez se mu to zahoji. Na radu lekare jsme zmenili stravu,dvakrat bral antibiotika, vselijake masti,ale porad se mu to vraci-nema nekdo prosim nejakou zkudenost s timto? Pry je to zanet kuze.Jinak pes je vesely,hravy. Dekuji
Kup si v lékárně homeopatika arnica montana 3krát denně tabletu ,až vybereš celou tubu.Pak můžeš použít ještě jednu a dávat už jednou denně tabletu.Homeopatika arnica montana kukni na internetu.Jinak dávej jednou týdně kvasnice,žloutek.Nevím jak Ti to zabere ,ale trvalo mi delší dobu než jsem vždy vychytala záněty na kůži.Když to chytneš v začátku je to do týdne max 14 dnů pryč.Můžeš to testnout a uvidíš je to přírodní a v lékárně do 70kč.
diky,kvasnice a zloutek syrove-nebo z toho udelat pomazanku? Syrove kvasnice nevim jak do nej dostat
Když budeš dávat kvasnice,tak k tomu dej konzervu maso a promíchej nebo rybyčky a on by to měl sníst,ale testni a dej tedy půl kvasnic a více masa a uvidíš a ten žloutek ve stavu jaký je a můžeš to také dát z masemto je prevence to Ti zánět kůže neviléčí,ale může zmírnit.Ještě dávám Sanal (je to droždí a vápno)je jich tam 600 a mojí to mlsají jako mlsku.Kukni na WWW.SPOKOJENÝ PES .CZ kdyby něco tak písni
Rozhodně bych začala laboratorním vyšetřením, seškrab kůže a pokusit přesně určit, co za tím vězí. Při neprůkazném nálezu, nic nezkazíte homeopatikem Sulfur CH30, podávaným 2-3x denně 3 kuličky do tlamy. Nebalit do žádného sýra, masa a pod. Homeopatikum by mělo alespoň krátce přijít do kontaktu se sliznicí tlamy a 20 minut poté nepodávat žádné jídlo. Sulfur všeobecně zlepšuje kvalitu kůže a ovlivňuje příznivě kožní onemocnění. V léčbě vytrvejte do vyléčení potíží. Pokud by měl problém tendenci se opakovat, při prvních náznacích Sulfur aspoň na týden opět nasaďte. Pokud chcete zkusit přírodní léčbu, pak 2x denně 5minutová koupel ve vlažném odvaru šalvěje lékařské - je protizánětlivá, antibakteriální, hojí. S obojí léčbou mám dobré zkušenosti. Pro doplnění se soustřeďte na krmivo s vysokým podílem Omega 3 mastných kyselin, např. Orijen 6 fresh fish - je vynikající - pro potížisty s kůží jak dělané.
Dobrý den, máme jezevčici 11 let kastrovanou, chytala žáby až ji šla pěna od huby a trpí na zánět kůže - vřídky, žlutý hnis hlavně na předních packách, které si líže až do krve - asi ji to svšdí. Od listopadu je na antibiotikách CIPHIN, koupeme ji 2 - 3x v týdnu šamponem Nolvasan, do žrádla ji přidáváme Aptus Eforion olej. Jak probíhá léčba Dalmatina? Děkuji.
Dobry den,jak uz jiste vite ekzem u je dlouhodoba zalezitost-ja davala arnicu montanu-homeopatikum dve tubicky,2krat tydne davam do jidla pulku kosticky drozdi a jeden zloutek,dvakrat denne mazu masti Betadine-volne ke koupi-to mi poradil veterinar. Antibiotika mel dvakrat dve davky behem dvou let-nevm jak se jmenovaly-vypadaly jako Ibalgin,poprve pomohly,podruhe jen trochu a po dobrani s udelal dalsi ekzem-ale hnis nikdy nemel-ale porad si to cisti-lize,tak to treba ani nevim. Lecim od zacatku prosince 08,jeden flek trva asi tri mesice nez zaroste chlupy,ma to spis na zadnich,na predni noze jen jednou.
Ja bych Vasi jezevci tolik nekoupala a pouzivala Betadine mast-je dezinfekcni a proti prolezeninam-pouzivaji ji v nemocnici,nebo nejakou jinou,ale aby si to hned neolizala,bud hlidat,nebo mazat kdyz jdete ven a drozdi je na pokozku moc dobre
preji mnoho uspechu a kdyz tak se zase ozvete jak pokracujete,ja kdyz zjistim neco noveho dam taky vedet ahoj
Dobry den-zjistila jsem novou vec-memu psovi strasne pomohl zluty dezinfekcni hojivy prasek,ktery prodavaji v kazde lekarne na odreniny-behem par dnu se mu rana stahla na polovinu a do 10ti dnu bude temer zahojeny.Zkuste to stoji okolo 20ti korun a dejte prosim vedet jestli to pomohlo dekuji ahoj
Ráda bych se zeptala, jak pokračuje léčba zánětu a mám podobný problém s pejskem - mokvavý, průměr tak 4-5cm, trochu prozelenalý (jak kdy) flek se objevil na stehně zadní nohy. Já jsem z toho nervóznější než pes, který vypadá jako by mu nic nebylo, jen si ránu olizuje. Nikdy dřív tohle neměl, tak se ptám co a jak, jestli máte zkušenosti? Děkuji za odpověď. Tereza M - jižní Čechy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.