Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co říkáte na granule Nativia, krmíte s nimi? Popřípadě mohli by jste mi poradit nějaké kvalitnější granule, moc se v tom nevyznám. Děkuji
Máme Moskevskéo strážního psa, budou ji 3 roky.
Opravdu kvalitní krmivo nemusí být a také nebývá označeno pro různé stáří psa a různé rasy. Takové označení je jen reklamní trik. Je pro všechny věkové kategorie a liší se pouze dávkováním. On totiž třeba York potřebuje stejné živiny jako Doga. Granule se dělají drobnější, aby je zvládli i menší rasy a ta Doga si jich nabere víc najednou.
U Nativie bych se bála velkého množství těch záhadných "konzervantů", hlavně síran kobaltnatý heptahydrát je jedovatý.
Já střídám Acanu, Annamaet,Canidae,Nutra gold,Taste of the wild,Platinum a dávám ráno granule, večer vařené maso.
Spokojená jsem já i pes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.