Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka nosí živé myši domů

Od: 159 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

naše kočička je zlatíčko, ale nevím jak ji odnaučit, aby nosila domů živé myši. Ona ji potom nekde doma pustí a loví znovu, ja potom vytírám třeba dvakrát denně. Je to opravdu hnus :D nevíte jak ji to odnaučit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Zamezit volný přístup kočce do domu, pustit jí pouze bez myší.

hodnocení

0x

bohužel to kočku neodnaučíte - je to její přirozenost... jedině nepouštět do domu, když nese myš, časem by to mohla pochopit... mně to dělají kočky v létě taky, protože mají domů volný přístup oknem - nad ránem si nosí živé myši a mordují je v kuchyni, taky pak likviduji krvavé stopy, takže vás plně chápu... :-D já to vyřešila tak, že jsem okno zavřela a mají smůlu, bez dozoru domů nesměj... *nevi*

hodnocení

0x

Má Vás ráda - nosí Vám jídlo.

no, já nevím... ty naše ji sice přinesou, ale taky si jí sežerou a mně nechají jen krvavé stopy... *blee*

nonenone
hodnocení

0x
Ja to slysim vsude kdo ma kocky. Chodi se pochlubit :)

hodnocení

0x

V amerických filmech se mi líbí síťované dveře zvenku. Na péro, zavřou se samy, nepouští do baráku hmyz a kočky s živými myšmi. :-D Kočka koťatům nosí polomrtvé myši, aby se ony naučily lovit. Vám je nosí, protože vás miluje a dokud se nenaučíte lovit, potud vám je bude takhle nosit. :-D Špatný pokus o humor. Věřím, že to může být velice obtěžující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]