Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela nejí

Od: frenkees odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

máme 5 rokem korelu, poslední dobou jí ale přerostl zobák opravdu hodně, vůbec si ho nebrousila, měla 2 druhy sépiovách kostí, dřív to brousila ale teď přestala. Zobák přerostl tak že jsme museli k veterináři a ten jí zobák zarovnal. Chudák z toho byla hodně vystresovaná od té doby nemluví(jsou to 4 dny), a jí strašně málo, už je to 4 dny co má pořád stejné zrní v krmítku.

Na radu jsme jí koupily glukózový cukr a zamíchaly do vody aby měla aspon nějaký přísun energie a jinak zkoušíme všechno možné, nastrouhaná jablka, namočený chléb, loupal jsem jí i zrníčka slunečnice, vezme si to do zobáku trochu to okusí ale zase to upustí. Další věc, pořád pospává, když na ni nikdo nemluví tak si dá hlavu do peří a prostě spí.

Vážně mám obavy, poraďte prosím jak do ni dostat nějaké jídlo nebo jak ji můžu pomoct. Napadlo mě i krmení z injekční stříkačky jak se to dělá u mláďat ale teď je hodně plachá ke všemu nemyslím že by to pomohlo.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

evad
hodnocení

0x

papouška jsem měla, ale jenom andulku, pokud nepomůže veterinář a je smutná, zkuste ji pořídit kamaráda a pokud nechcete dalšího papoucha, dejte jí tam zrcátko ;) mě to pomáhalo, když jsem se mu nemohla věnovat, koukal do zrcadla a povídal si
-

frenkees
hodnocení

Včera poprvé se dotkla jídla, sezobala na posezení snad celý dva klasy, už ani tolik nespí ale ještě si pořád nechce povídat. :)

Zrcátko tam má od mala ale o dalším papouškoj uvažujeme aby měla společnost ikdyž vždycky je někdo doma takže sama není nikdy dlouho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]