Nejste přihlášen/a.
To je mi líto i pejska i vás. Já bych našla nějaké pěkné místo někde stranou, pod tamaryškem a pochovala ho tam. Budete ho mít v hlavě a v strdci do koce vašeho života. A když budete vědět, že je na pěkném místě, bude to snadnější. Když ho budete chtít převézt, klidně v osušce několik hodin jízdy přečká. Když budete na hranicích klidní a nebude tam pes, mohlo by všechno proběhnout v klidu, bez prohlídek.
Ale raději ho pochovejte tam a vzpomínku vezměte sebou.
Já si myslím, že právě proto, že hledají utečence, do vozu nakouknou. Nechtěla jsem nic psát o igelitu. Když zemřela moje stará, hodná, sousedka, kterou jsem měla velmi ráda a ona mě, vyšla jsem na chodbu, že se s ní rozloučím. Dva chlapi ji vynášeli v černém igelitovém pytli. Ona byla jako uzlíček a tak to vypadalo, že vynášejí odpadky. Přišlo mi to strašně degradující.
Distillery, napište, jak jste to vyřešili. Prosííím.
Jste v schengenském prostoru. Teoreticky byste měli projet hranice bez zastavení. Když jste jeli do Itálie, tak jste nějaké hraniční kontroly zaznamenali?
Osobně bych pejska pochovala na místě (jak radí i Babkazov) a domů si z toho místa přivezla kámen, připadně i větvičku nějakého keře k zakořenení (oleandr zakoření vždycky).
Z praktického hlediska jsem rovněž pro pohřeb v místě. Hodně záleží na tom, co se skrývá pod označením "pejsek". Jestli je to čivava, nebo 40 kg těžký bafan. Při transportu v každém případě do igelitu. Vím o čem mluvím, detaily nechci a nebudu publikovat.
Zdravím, vyřešil bych to na místě. Když ho odvezete domů, tak krom toho, že je to dosti nehygienické ho budete mít na očích kdykoliv půjdete na zahradu a to bude bolest, jako u člověka. Takto bude někde, kde byl s Vámi a byl určitě rád, že jste ho vzali sebou.
P.S.: Nedovedu si představit, že budu dělat na zahradě reorganizaci a budu ho muset vykopat, to by bylo hrozné, brr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.