Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neidentifikovatelne vajicka. Co to je?

Od: kvietokruzovy odpovědí: 2 změna:

Teda aspon predpokladam, ze su to vajicka. Dlzka asi 5-6mm, dokonale hladky matny povrch, tmavohnedej az granitovej farby, ziadne nerovnosti ani na koncoch. Bolo toho asi 15 v deke. Vnutri po rozlusknuti zlto-oranzovy obsah zelatinovitej konzistencie.

Btw, nieco posledne noci strasne stipe obe deti. Komarov by muselo byt mnoho,aby kazdu noc na dvoch detoch vykonali hned niekolko stipancov. Dost bolestivych. A to som vcera povysavala kazdy kut, ktory som v izbe mohla.

Nevie nahodou prosiiim niekto, co to je? Odlozila som do sklicka a cakam, co z toho bude za par dni. Ale tak.. Ako proti tomu bojovat este inak, nez ze som vsetko vystriekala biolitom a vysvietila horskym slnkom.

Kto poradi, je frajer *frajer*

Vdaka!

M.

Neidentifikovatelne vajicka. Co to je?
Neidentifikovatelne vajicka. Co to je? #2
Neidentifikovatelne vajicka. Co to je? #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrn*
hodnocení

0x

Připomíná mě to vajíčka strašilek, ale ty snad u nás nežijou. Možná jejich příbuzné kobylky. Ale ruku do ohně za to nedám :)

raster
hodnocení

0x
Dobry den, aj nam sa objavili tie iste vajicka v kozusine.. Googel nakoniec prezradil, ze ide o vajicka kobylky zelenej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]