Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupím obleček na stěně jorkšíra

Od: hanika* odpovědí: 6 změna:

Dobry den Koupila jsem si stenatko jorksiracky a chtela bych poradit jestli nekdo nevi,kde bych na ni koupila pidioblecek,co jsem se tak divala a hledala tak oblecky jsou vetsi,je ji teprve sedum tydnu. Dekuji za odpoved:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hmiskovska*
hodnocení

0x

Mám dva kontakty. Jedna paní plete na zakázku svetříky (jsou krásné) a druhá paní šije mikinky (vestičky)...

Mám objednané od každé už po několikáté:)

svetříky: odkaz na mimibazar.cz - mimibazar.cz/...

mikiny: odkaz na mimibazar.cz - mimibazar.cz/...

Svetrik je hotový do 4 dnů (já si objednala v pátek a zítra mi ho má paní poslat) a mikinka podle toho kolik má paní práce, mě řekla že do týdne bych ji měla mít doma:)

A ceny jsou více než slušné...

loli*
hodnocení

0x

yorkkessy.svet-stranek.cz/... levne a na miru a navic mohu okamzite udelat balicek primo na vaseho jorksirka moje psi slecna uz s toho vyrostla

helen*
hodnocení

0x

Dobrý večer ,pokud máte zájem,ušijeme vám obleček na míru z vámi vybrané látky.Naše výrobky můžete shlédnout na www.mimibazar.cz pod ID 19080.Přeji pěkný večer Helena

martina30*
hodnocení

0x

www.spokojený pes.cz dnes jsem tam narazila na oblečky i jiné dobré věcičky...;)

fashioncompany
hodnocení

0x

Mrkněte na www.fashion-compa/..., supr ceny a krasný sortiment...

atena150
hodnocení

0x

www.damerox.com .Má to kamarádka,která má doma dva jorkšírky a zkouší to přímo na nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]