Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak vypudit myši z chaty? "Bohužel" se nám podařilo vypudit z chaty (půdy) kunu, ale následek je že se nám tam nastěhovaly myši. Trávit je nemíníme. Jídlo tam žádné nenecháváme. Ale okousaly nám deky a kus koberce. Jak se do chaty dostaly netušíme, nenašli jsme ani malinkou dírku. Záhada. Asi se nějak pokusíme o návrat kuny a dáme na půdičku igelit aby nám nepročůrala strop. Pastičky mi přijdou jako boj s větrnými mlýny. Co vy na to? Přítel chce trochu ostříhat naše kočky a dát na chatu chlupy
? Chata má cca 30m2.
Díkes
0x
Já mám dobré zkušenosti s "tekutou kočkou", správně s běžně prodávaným lepidlem na myši.
Na kousky linolea, sololitu, překližky nebo jiného ne velmi savého materiálu lepidlem "nakreslím" kruh či obdélník a do prostřed přilepím návnadu. Ořech, chleba, sýr, to je podle výběru a zkušeností lovce. Není dobrý třeba kartón, lepidlo po čase vsákne. Nejsou vhodné malé lehké destičky, než jsem na to přišel, párkrát přilepená myš pastičku otočila a lepidlem umazala okolí.
Pasti s lepidlem dávám do rohů a podél stěn, kde běhají myši.
Proti klasickým pastičkám mají výhodu trvanlivosti a přilepí se do jedné i více mlsných i případných zachránců. A past je dlouho "natažená", dokud lepidlo nevyschne, případně ji vyhodíme i s úlovkem.
Obchodní názvy lepidla např.
RaTrap nebo No Rat, a další nevzpomínám.
- Návod jak na kunu - 100% funguje
- Jak poznám přítomnost kuny na půdě
- Jak se zbavit kuny ve střeše
- Kuna běhá po zateplené půdě
- Prokouse kuna sadrokarton
- Jak se zbavit kun na půdě?
- Kuna v podkrovi
- Kuna na půdě
- Jak odchytit kunu na půdě?
- Pod hřebenáčem leze kuna jak opravit
- Kuna či kočka?
- KUNY v rodinném domě
- Kuna v domě
- Jak na kunu
- KUNA jak se ji zbavit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.