Nejste přihlášen/a.
můj křeček si nacpe pusu jídlem pak zaleze a vyplive ho a on ho hned nesní a pak jak ho čístí má tam hromadu jídla mám to jídlo vyhodit a nebo schovat?
Jojo a od toho je odvozeno rčení. Křečkuje, chová se jako křeček. Takhle křeček přesunuje žrádlo, podestýlku, hračky a všechno to, o čem si myslí, že bude potřebovat. Takoví křečci jsou. Křečkují. Buď rád/a, že se křeček chová normálně a nic mu neber. Bude se bát, že mu všecko, co si nakřečkoval, sebereš. Nechej ho v klidu.
díky moc ti děkuji jsem moc ráda že jsi mi odpověděl/a díky za odpověd jo a ještě se tě zeptám může křeček syrský mět ve své kleci i holku chci je připustit(aby měli mládata)jako že by tam byly spolu na furt
krecek-syrsky.estranky.cz/...Nafurt být spolu opravdu nemohou. Kluk by stále kryl křečici a ta by, chuděra, nedělala nic jiného, jen rodila. I mladé musíš velice brzy oddělit kluky od holek, protože ještě nejsou dospělí a už se kryjí, rozmnožují.
díky
mimochodem kolik ti je let? mě 12
sestřenka si chce pořídit křečka je jí 10 a já myslym že by ho utrápila takže nevím jási koupila křečka ona hned říkala NO JÁ BUDU MÍT KRÁLÍKA a já na to no ty určitě bojíš se pohladit kotě a chceš mít králíka hahaha ONA TY SE MI DO TOHO NEMÁŠ CO SRAT JÁ SI MŮŽU DĚLAT CO CHCU A BLABLABLA no takže je to děs
Abecedo, já jsem babička. Poklikej a zeptej se na Gůglu, jak se chovají křečci. A víš co, na svou sestřenku buď hodná. Ona bude hodná na tebe a budeš mít o jednu kamarádku více. A kamarádů není nikdy dost, ať jsme dětmi nebo babičkami. Hezký zbytek prázdnin ti přeje babka z Ostravy
Nazdar abecedo. Nechápu, jak můžeš být tak zlá na svoji sestřenku, že si chce pořídit taky křečka. Pokud jí to rodiče dovolí TY NEMUSÍŠ MÍT PROBLÉM ! Tebe to stát peníze nebude a starosti s křečkem mít taky nebudeš.TAK SI TO UVĚDOM A NEBUĎ ZLÁ, KDYŽ NEMUSÍŠ. Určitě ho neutrápí, když jí rodiče s křečkem pomohou. Myslím, že se nebojí žádného zvířátka - když chce křečka a má už 10 let. A jak píšeš, že je to DĚS...tak děs je úplně něco jiného. TAKY JSI MĚLA 10 LET. NEMÁM RÁDA, KDYŽ JSOU DĚTI NA SEBE ZLÉ. Jsem učitelka v Mš - a ty abecedo mi připadáš jak malé dítě, ne jak 12letá slečna Víc přemýšlej, babička z Ostravy má velkou pravdu.
Křečkovi zbylé jídlo neber, on si poradí sám, nebo ho utýráš ty...
učitelka Pavlína P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.