Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho si pamatuje pes lidi?

Od: vanda001 odpovědí: 10 změna:

Hezké dopoledne,

měli jsme tři roky psa, od štěněcích let do jeho 3 let. Pak jsem odcestovala do zahraničí a pejsek zůstal s mým tátou. Teď se vracím a pojedu se za nimi podívat. Bude si mě pejsek ještě pamatovat anebo ne? A ještě jednoho psa má táta, ale s tím jsem se občas stýkala jen asi rok, než jsem odjela, táta si ho vzal později. I na toho se těším a taky přemýšlím, jestli si vzpomene. Jinak byla jsem pryč 3 roky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kvietokruzovy
hodnocení

4x

Psy maju perfektnu pamat. Urcite si bude pamatat. Moj ma 10 rokov, nasla som ho ako stena, ked mal tak 3 tyzdne. Bolo zrovna leto a za 6 tyzdnov nato som odisla na vysoku do Brna. Starali sme sa o neho s mamou, potom uz iba ona. Ja som sa domov vracala raz za mesiac ci dva na 2 necele dni a i to som bola vacsinu casu niekde prec. A vedel, ze idem, uz ked som bola na konci ulice :)) Po rokoch som si ho vzala k sebe a verte, som jeho zivotna laska, i ked s nim mama bola v podstate 4 roky a vkuse sa o neho starala sama. I tak si navzdy bude pamatat, ze som ho na tom opustenom odpocivadle nasla ja. Zakazdym,ked odidem niekam na par dni, nezerie. Psy su uzasne...

hodnocení

2x
Bez diskuzí.
Psi si pamatují více,než si myslíte.
Jak dobré lidi,tak i zlé.
doplněno 22.08.15 12:27:

No,oni Vám asi hned na klín neskočí...Prvně budou zcela jistě štěkat...Pak Vás začnou očichávat a po chvilce na Vás skočí samou radostí ;)

Není potřeba se něčeho obávat,stresujete se zbytečně.

vanda001
hodnocení

Děkuji moc. Víte, já bych si přála, aby to bylo tak, že přijedu a pejsci přiběhnou a budou na mne skákat radostí, jako to bylo vždycky, než jsem odjela, že si pak ke mne sednou a že jim dám pusu na čelo. Jenomže trochu se bojím, že to tak nebude a že si to přivítání po letech idealizuji. Tak třeba nebudou skákat, ale nebudou ani štěkat jako na cizího...

Pěkný den. Psi si opravdu pamatují lidi dlouho. Hodné i ty zlé, jak psala Wamp. Až Vás uvidí a vlídně na ně promluvíte, napište nám pak, jaké bylo přivítání. Pro zajímavost Vám přikládám odkaz na diskuzi, která zde proběhla na téma psí paměti. Je to milé počtení.:

poradte.cz/...

vanda001
hodnocení

Děkuji Vám za hezká slova. Těším se a určitě napíšu. Sama jsem na to zvědavá. A ta diskuze byla opravdu milá, taková hřejivá :)

eivlis*
hodnocení

2x
Vaše téma mě zaujalo, protože jsem v trošku podobne situaci.Starám se s rodinkou o opuštěného pejska, kdy jeho pan odjel na 2 roky.Dal vědět,že se vrátí,těší se na pejska a často tu vedeme téma zda si pes ještě vzpomene.Spousta lidí kolem mě v legraci rika, že pes zapomene,ale sama tomu nevěřím.Měla jsem pitbula 15 let, kdy na konci to bylo špatný a s pomocí injekce a doktora musel odejít.Do poslední vteřiny jsem ho držela za tlapku a když odcházel, tak jsem mu říkala, že ho nikdy neopustim, že se zase uvidíme.V těch jeho očích bylo něco co nejde popsat.Už je to dlouho,ale pořád je se mnou a strašně moc mi chybí.Vím, že kdybych se s ním čistě teoreticky neviděla i 5 let, tak se vždy vzajemne poznáme.Byl mi tehdy blíž než jakýkoliv člověk, takže jsem si jistá, že duše pejska nikdy nezapomene.:)
bella*

pejsci si pamatují, i místa i lidi i ostatní zvířata...taky po úmrtí nemusí odejít a jsou stále se svou rodinou- páníčky a dokonce když už jejich duše odejde tam kam má, jsou schopni se brzo vrátit i v jiné podobě - třeba jako jiné zvířátko do rodiny...

souhlasim
hodnocení

Pod to se můžu podepsat... vím, že můj pejsek byl se mnou celý jeho život doslova v telepatickém spojení, když umíral, prosila jsem ho, ať se vrátí buď jako pejsek nebo jiné zvíře... a vím, že to tak bude a že mi dá poznat, že je to on...

isteron
hodnocení

0x

Skúste sa s ním porozprávať cez mobil, alebo videhovor.

Mali sme psa, ktorý reagoval aj na zvonenie telefónu, klasického aj mobilu. Aj na zvonenie zvončeka na dverách. Vedel,. že idú návštevy ktoré mal rád. Mal dvoch ľudí v pamäti, ktorých neznášal, a keď tí prišli, tak si ich nevšímal.

jamal*
hodnocení

0x

Náš pes s přehledem pozná, že se blíží tmavočech. Jiní mu nevadí ale tyto vyloženě nesnáší. Pravděpodobně to má co dělat s aurou. A je fakt, že to nějak tak bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]