Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Džungerák x syrský

Od: lakapo odpovědí: 10 změna:

Jaký je podle vás lepší, džungerák nebo syrský křeček? Potřebuji se rozhodnout mezi těmito 2 :).

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

simkka*
hodnocení

0x

Jelikož sem měla 2 Džungaráky tak asi je :) jsou super roztomilí přítulní mají nádherná mláďátka a syrského by sem moc nedoporučovala prý koušou :) A sou mohutnější ;)

lakapo
hodnocení

Děkuji za názor :). Tak já už nevím, někteří píšou, že zase syrští křečci nekoušou a džungeráci jsou potvory a teď zase naopak. Nejlepší bude asi vyzkoušet postupně oba dva :).

hodnocení

0x

no vidíte, každý má jiné zkušenosti - my měli doma obojí a podle mě je lepší syrský - je heboučký, větší, takže se dá líp mazlit, a jak si ho ochočíte a vychováte, takový bude - ale chce to od úplného mrňouska a z dobrých podmínek...

doplněno 22.08.15 13:31:

naši syrští fakt nekousali, naopak byli hodně přítulní :)

lakapo
hodnocení

Děkuji za názor, také se víc přikláním k syrskému :).

ladinpraha*
hodnocení

0x

Oba jsou hlodavci. Měl jsem jich spoustu. Obecně bych řekl, že snahu víc kousat, ochutnávat, měli džungarští, ale jsou menší a prst neprokousnou. Křeček, když kousne, tak do krve. Takového jsem měl jenom jednoho. Kousnul asi 3x a šel ...

Současně si dovoluji upozornit, že tu máme jistá pravidla. Především ! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick..

doplněno 22.08.15 14:51:

Nadávat lze i slušnou formou, ale prioritu by vždycky měla mít odpověď na danou otázku. A navíc ten tvůj nick ...

lakapo
hodnocení

Děkuji za názor a zároveň se omlouvám, ale bylo jich více, co tomu člověku nadávali...

lakapo
hodnocení

Ano, už jsem se omluvila... Člověk pomalu už nemůže napsat ani svůj názor :).

andri*
hodnocení

0x
Pro me je Syrsky vyborny spolecnik.
lakapo
hodnocení

Díky za názor :).

jatihelpnu
hodnocení

0x

hele džungarák kouše je rychlí a agresivní, syrský je klidný mazlivý nekouše a je pomalý, já doma mám křečka syrského jmenuje se max je lepší než džungarák ale normální mřížovou klec si nekupuj protože ti může utéct!

Džungerák x syrský
Džungerák x syrský #2
Džungerák x syrský #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]