Nejste přihlášen/a.
Jaký je podle vás lepší, džungerák nebo syrský křeček? Potřebuji se rozhodnout mezi těmito 2 .
Jelikož sem měla 2 Džungaráky tak asi je jsou super roztomilí přítulní mají nádherná mláďátka a syrského by sem moc nedoporučovala prý koušou
A sou mohutnější
no vidíte, každý má jiné zkušenosti - my měli doma obojí a podle mě je lepší syrský - je heboučký, větší, takže se dá líp mazlit, a jak si ho ochočíte a vychováte, takový bude - ale chce to od úplného mrňouska a z dobrých podmínek...
doplněno 22.08.15 13:31:naši syrští fakt nekousali, naopak byli hodně přítulní
Oba jsou hlodavci. Měl jsem jich spoustu. Obecně bych řekl, že snahu víc kousat, ochutnávat, měli džungarští, ale jsou menší a prst neprokousnou. Křeček, když kousne, tak do krve. Takového jsem měl jenom jednoho. Kousnul asi 3x a šel ...
Současně si dovoluji upozornit, že tu máme jistá pravidla. Především ! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick..
doplněno 22.08.15 14:51:Nadávat lze i slušnou formou, ale prioritu by vždycky měla mít odpověď na danou otázku. A navíc ten tvůj nick ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.