Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to nazývá?:D

Od: annie* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, ví tu někdo jak se toto nazývá? Prý je v tom nějaký brouk čím se tím živí,ale nejsem si zcela jistá. Věděl by o tom někdo něco víc? Předem děkuji mockrát za odpověď . Hezký den .
Jak se to nazývá?:D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Uvnitř toho podivného porostu je hálka a v ní vajíčko nebo larva nějakého hmyzu. Vidívala jsem to na planých nebo šípkových růžích a moc by mě také zajímalo, co to je a jak se to vytvoří. Vypadá to, že ten porost vytvořila rostlina pro obranu. Ale není mi jasné pro obranu čeho. Sebe nebo té hálky? Jsem moc zvědavá, jestli tomu někdo příjde na kloub. *placni*

doplněno 22.08.15 08:34:

Coklit, děkuji za úžasné počtení. *pusa*

Vypadá to jako lístky šípkového keře, tak by tam měla žít žlabatka růžová. Super popsané svabblog.wordpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]