Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učůrává při výtání z radosti z radosti

Od: montyana* odpovědí: 5 změna:

Moc zdravím,a prosím o radu.Mám pěti měsíčního pejska Yorka zřejmě miglého s jezevčíkem.Takže docela slušný paličák,ale s tím si snad poradíme.Ale můj problém spočívá v tom,že když kohokoli vítá tak učurává.Je to docela trapné mám už strach s ním kamkoli chodit.Nejhorší je ,že má rád úplně každého je strašně přátelský,mám trochu obavy aby ho to vůbec přešlo a nevím jak ho to odnaučit.Značkování to ale není,on pořád ještě čůrá jako holka.děkuji všem za odpovědi!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Máme v rodině rezavou psí holku. Dneska už to nedělá, je jí 5 let. Ale tuším, že první rok určitě, nejsem si jistá, jestli to nedělala ještě ve druhém roce. Ale určitě to bylo radostí ze setkání s tím, koho si oblíbila. Není to trapné, rozumný člověk to pochopí. Tak tedy sebou noste na návštěvu kapesníčky s igelitovým pytlíkem, i když nemáte rýmu *uspech*

martina30*
hodnocení

0x

Je to normální a u některých pejskům se to stává,ale je to ještě štěnátko a určitě jak bude starší tak se to zlepší a možná i přestane.

doplněno 03.01.09 19:38:

ještě u štěnat to může být i ze strachu

miljan*

Nebo čím starší, tím větší množství. *pivo*

hodnocení

0x

Je to vzrušením (radostí) a není to neobvyklé.

xsisi*
hodnocení

0x

Jen má tak velkou radost, že vidí nějakýho člověka až se ztoho počůrá. Mělo by ho to časem přejít a nebo je tady ještě jedna možnost, poproste návštěvu, která má k Vám přijít, aby si peska všímali až po tom co se uklidní a nebude tak rozjančenej a to první vzrušení opadne. Nějakým pejskům to pomáhá k uklidnění a k lepšímu sebeovládání. Přeji hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]