Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je dobre na komary?

Od: sjju odpovědí: 5 změna:
Dobry den. Jak se zbavit komaru vbyte? Bohuzel nemame vbyte sitky na oknach a vecer mne neustale stipou komari. A nevite co je dobre na stipance?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den,chce to neotvírat okna když svítíte,do zásuvky odpařovač odpuzující komáry

(funguje,mám vyzkoušeno)a na štípance fenistil gel.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Co je dobré na komáry? Mrazy. Ale ty nám zatím hned tak nehrozí. Na štípance od hmyzu je dobrý Fenistil gel.

hodnocení

0x

Všechno to, co na komáry a jejich štípance funguje, musíte koupit za nemalý peníz. Jestli to jen trošičku jde, poklikejte a najděte nejlevnějšího výrobce sítí do oken v okolí. Za dva, tři dny sítě nasadíte a pohoda bez jakéhokoliv hmyzu.

sanyo*

Zkuste toto, téměř zadarmo, prý to zabírá, zrovná včera jsem to četl..

Co je dobre na komary?

hodnocení

0x

Možná někomu nepříjemná odpověď, ale já doma nechávám žít pavouky. :) Klasické sekáče, jsou neškodní, většinou zalezlí, u stropu pár "neviditelných" pavučinek a i přes svícení v noci s otevřeným oknem dokořán jsem komára potkal snad jen jednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]