Dobrý den, mám v akváriu 6 závojnatek a chtěl bych se zeptat, jak často a jak hodně je krmit? Koupil jsem mražené patentky a dávám 1 kostku za den, ale nevím, jestli je to správně...četl jsem, že je lepsí krmit dvaktát až třikrát za den, ale nevím, jaké množství krmení dávat...Díky
Mražené je dobré,ale znečištuje akvárko a závojnatky hodně rostou.Já krmila jednou za den a koupila jsem si takové krmítko do ,kterého jsem to nasypala a drželo se to na jednom místě a nebylo krmení po celém akvárku.
honza111*
no krmítko mám taky, ale to je jenom na živou potravu nebo ne?
Já si taky přisadím: Krmit víckrát denně, menší množství (asi tolik, co ryby stačí zkozumovat během 10 minut), a jeden den v týdnu je můžeš nechat klidně vytrávit (tedy bez krmení). A nezapomenout na čistění nádrže (dna) a dobrou filtraci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.