Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závojnatky a jejich krmení

Od: honza111* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
mám v akváriu 6 závojnatek a chtěl bych se zeptat, jak často a jak hodně je krmit? Koupil jsem mražené patentky a dávám 1 kostku za den, ale nevím, jestli je to správně...četl jsem, že je lepsí krmit dvaktát až třikrát za den, ale nevím, jaké množství krmení dávat...Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, krmit radši několikrát a dát krmení jen tolik, aby nezůstávalo zbytečně dlouho v akváriu...

martina30*
hodnocení

0x

Mražené je dobré,ale znečištuje akvárko a závojnatky hodně rostou.Já krmila jednou za den a koupila jsem si takové krmítko do ,kterého jsem to nasypala a drželo se to na jednom místě a nebylo krmení po celém akvárku.*nevi*

honza111*
hodnocení

no krmítko mám taky, ale to je jenom na živou potravu nebo ne?

Ano, a právě proto je nutné dávat mražené v menších dávkách... To totiž z krmítka neumí samo ven... *smich*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Já si taky přisadím: Krmit víckrát denně, menší množství (asi tolik, co ryby stačí zkozumovat během 10 minut), a jeden den v týdnu je můžeš nechat klidně vytrávit (tedy bez krmení). A nezapomenout na čistění nádrže (dna) a dobrou filtraci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]