Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ozdobit klec pro osmáčky?

Od: osmaciky odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat pořádila jsem osmáčka a chtěla bych nějak ozdobit klec aby to prostě nebyla jen klec, ale i pěkný kus nábytku :) Nemáte nějaké nápady? :) Pokud ano určitě napište . Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, udělejte si to, jako domácí loutkové divadlo - vpředu oponu (záclonku), aby tam měl osmáček své soukromí a těšil se na roztáhnutí opony, protože se bude baštit.

Zdravím!

osmaciky
hodnocení

Děkuji za odpovědi :)

hodnocení

0x

No, když už je klec pořízená, tak se cokoliv vymýšlí dost těžko. Hezké jsou klece dělané na zakázku, kdy rám je dřevěný a spodek s podestýlkou je vysouvací šuplík.

Každopádně pokud bych si já znovu pořizovala osmáčky, nechala bych si vyrobit ke kleci vyšší skleněné dno, aby osmáčci tolik nevyhazovali podestýlku a na tom by ta klec stála. Pak už jen udělat hezký interiér - patra, větvičky, případně hamaky atd.. A pokud máš osmáčka jednoho, určitě mu pořiď kamaráda. Sám bude strádat. ;)

doplněno 17.08.15 19:39: Ozdůbky? :) Cokoliv jsem umístila byť jen poblíž klece, natož na klec, vše bylo zničeno, rozkousáno či vtaženo do klece a rozmělněno jako vylepšení podestýlky.. Takže to opravdu nevím :)
Když mi první samička zůstala sama, pořídila jsem dva nové prcky a ta stará je ihned adoptovala. Když se seznamování dělá opatrně, mimo teritorium domorodce, je pravděpodobnost konfliktu mizivá. Pak až prcci dospějí, pokusí se přeorganizovat vedení ve smečce, ale opět bylo jen málo případů, kdy došlo vyloženě na krev..
osmaciky
hodnocení

Ja jsem spise myslela zevnejsek klece jako treba nejaky ozdubky atd. Osmacek byl dlouho sam a bojim se ze by se nepohodl s nekym jinym :) no nevim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]