Nejste přihlášen/a.
Tedy alespoň předpokládám, že je to vosa. Nejzvláštnější jsou na nich velmi dlouhé nohy (na fotkách z mobilu to tak nevyniká), které jim za letu velmi nápadně visí dolů, vypadá to, jako by ta vosa něco nesla. I let mají oproti normálním vosám takový těžkopádnější. Velikost je naprosto stejná s běžnou vosou. Ví někdo? Díky.
Podle internetu to skutečně vypadá na Vosíky skvrnité.Nic méně,zcela nesouhlasí jejich popis na internetu.Prý neškodné a jejich bodnutí nic nedělá.Dnes jsem dostal 6 žihadel od těhle "vos" a z každého bodnutí tekla krev.Bodance vypadaly spíše jak díry od hřebíku.Ta bolest byla neskutečná a ruka do pár minut natekla,měla fialovou barvu a začala se třást.Už jsem pár bodanců dostal od různých druhů ale tohle jsem ještě nezažil.Prášek na alergii a jakýsi čpavkovitý gel na bodnutí a pak bylo mnohem lépe.Pronásledovaly mě zhruba 12m ve velmi silném dešti.Tak asi velmi teritoriální
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.