Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, přez letní měsíce kdy mam otevřene okno v ložnici mě trápi štekot psu které někdo uváže u nedalekého nákupniho centra. Psi štěkaji do zblbnutí třeba i víc než pul hodiny a paniček nabo panička vesele nakupuje. Už mam kolikrat chut jit toho psa odvazat at si jde štekat někam jinam, nebo si počkat na majitele a pořadně mu vynadat aby si psa vychoval, přemyšlel jsem i tom že tam dam ceduli "zakaz uvazovani psu" nebo něco podobněho. Máte někdo nějake rady co s tím?
Jestli chce nekdo radit at se odstěhuju nebo si koupim špunty do uši nemusi se namáhat odpovídat dík.
Toto co píšete, to jste neměla psát do rubriky Zvířata, ale do rubriky Diskuze. Také jste svou otázku měla nazvat "Potřebuji si postěžovat". Na takhle položenou otázku neexistuje odpověď. Při sebelepší snaze, tohle vyřešit prostě nelze!
Zajímavé, že by tam chodili stále ti samí? Taky bych vám mohla poradit, ať si zavřete okno (to jste nezakázala) Ale vážně. Soužití lidí se nikdy neobejde bez omezujících situací. Uvědomte si, že když to nebudou psi, co vám vadí, tak to budou lidé - hlučný smích, motorka, hudba... Pořád je něco. Jestli je to dlouhodobé a koná se to v době, kdy má být klid, tak to řešte s příslušnými orgány. Mona
Bohuzel vam rady na svete zadne nexistuje.. Sama jsem to zazila, kdy jsme bydleli kdysi v panelaku pred Albertem a psi tam stekali kazde rano.. Byla jsem naprosto silena a mela chut ty psy uskrtit.. Nicmene púres soudem a pred jakymkoliv systemem neuspeteje, protoze je to jejich prirozenost a v noci jsou zticha, takze nezmuzete nic.. My jsme se museli odstehovat a najit klid a nasli jsme.. Chapu vas a mate pravdu, ale nevyhrajete nikdy, bohuzel..
culdabulda: Také to tak vidím. Lidé jsou ale obecně dost podráždění z těch veder. Nám tady v noci štěká celá ulice, skoro každý má na zahrádce psa, ti moji to slyší z venku a přidají se taky - spí se mnou v ložnici. Holt nežiju na samotě. Sousedi tu krafou na zahrádkách do pozdních nočních hodin, přes den tu děti ječí u bazénků (pro lidi po noční ideál), až se ochladí, tak vytáhnou sekačky a další náčiní... furt něco. Kde jsou lidi, tam je prostě hluk. Zvykněte si.
doplněno 10.08.15 22:57:Já mezi řvoucím dítětem a čoklem nevidím velký rozdíl, ruší mě obojí a na obojí su musím zvyknout.
Chapu vas ani nevite jak.. Ja to mam zase naopak... Presne to co popisujete, tak z toho jsme s rodinou utekli do RD a mame tady naprosty klid.. Sekani travy a ze obcas zarve pes, nebo kohout kokrhající ve 4 rano beru jako sen na zemi a pohadku.. V Panelaku jsem zila zivot jinych lidi od zachodu, jejich vstavani do prace, nalad a vseho.. Ted zazivam raj na zemi, ae je to samostatny barak a i ten kuhout co tady vyje ve 4 rano mi mi prijde jako pohadka..-)
Já tě chápu, ale neporadím.Musíš s tím žít. Mám podobný problém. A celá rodina. Běžný hluk je normální, žiju přece mezi lidmi. Je to hluk rozmanitý a ani jej nevnímám. Zejména v létě, jsem stále venku nebo u otevřených oken. nemám nic proti motorkám, dětem, hudbě nebo grilovačce. Samozřejmě já taky dělám hluk, různými zařízeními nebu hlučnou zábavou, tak toleruju ostatní. Taky mám dobré spaní, nebudí mě to. Ale štěkající čokli jsou snad všude apo celý den. Kam se hnu, tam jsou a štěkaj. Lidi si to poříděj a pak na to s...u dokud to nechcípne a my to máme poslouchat. Ale na poradnu to snad ani nepatří, tady nejde poradit, to je o sdělení problému a vykecání se.
Před našimi obchody nikdy uvázaného psa neuvidíte. Lidé se je tam bojí nechat, stejně jako dětské kočárky, protože psi se kradou.
Čínská kuchyně hodně psí maso využívá, dokonce prý je nejchutnější když zvíře utýrají, ne rychle zabijí. Někdy psy kradou i nepřizpůsobiví nebo bezdomovci.
Zkuste ty lidi trochu postrašit, třeba je tam potom také uvazovat nebudou.
Želva, toto je hodně těžký blábol. Říká se mu hoax! cs.wikipedia.org/... A povídání "Černá sanitka"znáš? Naprostp stejné!
Neříkej mi, že si vůbec nikdo nevšimne aziata, kradoucího u sámošky psa! To mi povídej, kolik lidí tohle vidělo, když se to povídá jako jistota.
Nic jiného ti nezbyde než zavřít okno.Nám štěká na sídlišti velky pes na valkoně v noci.Majitelé mají otevřené dveře a psovi se na balkoně líbí a pes občas čast štěká.Když mě to moc vadí strčím si do uší špunty.
Babkazov, možná blábol, ale stačí k tomu, aby svého miláčka nikdo před obchodem nenechal. V našem městě se už pár psů čekajících před obchodem ztratilo. Každý pes není ustrašenec, který za kus masa s cizím nepůjde. Nevím kdo je odvedl, ale nikdy se nenašli. Proč brát psa před obchodem, když jsou jich plné útulky? Možná proto, že útulek každému Vietnamci, nebo tomu kdo působí divným dojmem psa nevydá.
Viděla jste třeba toto? cafe.loveme.cz/...
Podobných se dá najít na netu hodně, já viděla jiné, tam kočky a psy zaživa máčí do vařící se vody, prý pro uchování kvality masa. Hledat ho nebudu, bylo mi z toho špatně ještě týden.
zaziva?!... Narodila jsem se a zila jsem v pohadkach, ktere jsem si sama cetla porad po nocich potajmu pod baterkou pod perinou.. Tata na me kaslal, mama me jako treti dite mydlila jak mohla a ja jsem zila opustena ve sve pohadce v knihach, ktere jsem milovla a miluju dodnes, ale co se deje okolo me bere dech.. Koukam kolik lidi je svini, ze slova na to nejsou.. Svoje deti 5,9 r. ucim, ze pohadka je jen v knizkach, ze lidi jsou svi...ne a musi se naucit rozeznavat ty dobre od zlych a to je nelehky ukol...-)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.