Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, měli jsme dvě vodní želvičky žlutolící, měli jsme je asi už tři měsíce doma v akvárku, tedˇ v létě jsme je jen přes den dávali do jezírka na zahrádce a přes noc ukládali domu do želvárka. V pátek odpoledne se nám ztratili. Hledali jsme už všude, je ještě nějaká možnost, že žijí nebo se sami vrátí do jezírka? Jsme z toho smutní. Byli to ještě miminka, tak 5 cm velký...
Dobrý den, chováte vodní želvičky, tak také máte jistě nastudováno, jak dlouho vydrží tento živočich mimo vodní prostředí a v tomto extrémním horku. To by mohl být klíč k Vaší naději, jestli želvičky ještě žijí. Zdravím!
Děkuji za odpovědˇ, je nějaká možnost je vylákat z toho úkrytu...? Opravdu jsme z toho smutní
Vodn želvu přilákat salátem a mrkví, já padnu. Pro zadavatelku - příště si zvířata zajistěte, takto malé želvičky ven vůbec nepatří, mohla je odnést kočka, pták, mohly utéct a nenajít cestu zpátky. Takové mrňouse musíte ZAJISTIT i pletivem shora! Je to Vaše chyba a jste zodpovědná za jejich úhyn. Příště budete chytřejší.
Jo mimochodem, salát i mrkev papaly a měly to rádi, i jahody...Ale co se týče zodpovědnosti, máte pravdu, mohu za to já, taky si to dávám za vinu, nemůžu se zbavit pocitu, když jdu na zahradu, tak se pořád dívám, jestli je náhodou neuvidím... Byl by to ale asi zázrak. Když už jsme tedy u toho, mohl by mi někdo poradit, kde bych takový mrňouse sehnala..? Strašně nám chybí. Koupila jsem je v Hornbachu v Praze, ale teď je budou mít až prý v říjnu. Děkuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.