Nejste přihlášen/a.
Vypadá to na nádor,ale co Ti jen mohu poradit,jak radím všem homeopatika arnica montana v lékárně stojí do 70kč a dávej 3krát za den aspon týden.je to přírodní a ublížit to nemůže
dezinfekční a hojivé protizánětlivé účinky,regenerace ...
doplněno 03.01.09 16:44:ještě doplním pokud má nádor tak neviléčí ,ale můe zmírnit krvácení atd,ale zda to použijete nebo né je a Vás...
A můžu se zeptat,na co jsou ty homeopatika dobré,když má teda údajně nádor,se kterym se nedá nic dělat?
Jo ještě jsem si vzpomněla že doktorka říkala,že by to mohl(a)být píštěl nebo tak nějak..to je vlastně to co jsem říkala,že si tam mohla něco píchnout nebo tak...pry se to obalí do takového "něčeho",pak to praskne,jenže to "nežádouci"v těle zůstává,a takhle to jde furt dokola a trvá to prý dlouho než to zmizí,a někdy se to musí nechat vyoperovat nebo tak něco...já nevím..nechci nějak ulehčovat situaci jenže kdybyste ji viděli.Jednou to vypada že snad celá vykrvácí kolik toho z ní vyteče, a teď poslední dva dny zase uplně v pohodě.Včera jsme spolu dokonce laškovaly a ona pobíhala jako ztřeštěná,kousala mě do prstu a byla uplně veselá.Dneska v noci mě taky nenechala vyspat protože si upravovala domekTak já nevím co jí je
Chvíli hrůza,až se mi chce brečet..a zanedlouho zase , jakoby jí nic nebylo
...
No opravdu to vypadá na nádor. Není rady...snad jen až bude vypadat, že má bolesti tak ji toho ušetřete a nechte ji uspat. Mastí asi nic nepokazíte, ale ani jí to nepomůže (stejně tak jakýmkoliv homeopatikem) Na tu mrchu rakovinu platí jen chemo a ozářky (a to taky někdy nestačí) , což je u potkana těžko možné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.