Nejste přihlášen/a.
Tohle může být klidně i alergická reakce na bleší kousnutí. Koukněte do kožíšku i pelíšku, jestli tam nejsou bleší hovínka. Jako máčky nebo zrníčka kávy. Na mokrém prstě zčervenají natrávenou krví.
Děkuji za radu, prohlédla jsem, ale nic jsem nenašla. Ani v kožíšku nic. Moc si toho místa nevšímá. Došla jsem raději k lékařce a máme zánět močových cest a prý to může být reakce k tomu, ale bleška ji taky napadla :-/ Jen nevím, odkud bych je vzala domů a ven nechodí Ale moc děkuji jsem vděčná za odpověď.
Vypadá to, že flek má přímo na cecíku. Asi je to opravdu zanícené, třeba od kousnutí. Konzultaci s lékařem bych také poradila. Pro jistotu. Raději jet s banalitou, než se pak divit. Mona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.