Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červený flek na bříšku

Od: majda2300* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, moc prosím o radu. Máme 6 letou kočičku a objevili se jí červené fleky na bříšku. Jeden má skoro zahojený, ale ten druhý moc ne :(. Změnila jsem krmivo, jelikož jsme byli na chatě, tak měla jen ty obyčejné ,,barevné" granule. Moc se k nim nemá :( Jinak totiž dostává lékařské krmivo. Jinak se u nás nic nezměnilo. Mazala jsem jí tu ranku, desinfekcí nepálivou pro zvířata, ale přijde mi, že jsem ji to akorát zhoršila, tak jsem přestala mazat. Nepozoruji, že by si to nějak často lízala, nebo něco podobného. Na dotek ji to asi nebolí, nijak nereaguje. Moc prosím o radu, jestli máte někdo zkušenosti. Asi vyrazíme k lékaři, Mám strach. Děkuji všem a mooc
Červený flek na bříšku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle může být klidně i alergická reakce na bleší kousnutí. Koukněte do kožíšku i pelíšku, jestli tam nejsou bleší hovínka. Jako máčky nebo zrníčka kávy. Na mokrém prstě zčervenají natrávenou krví.

majda2300*
hodnocení

Děkuji za radu, prohlédla jsem, ale nic jsem nenašla. Ani v kožíšku nic. Moc si toho místa nevšímá. Došla jsem raději k lékařce a máme zánět močových cest a prý to může být reakce k tomu, ale bleška ji taky napadla :-/ Jen nevím, odkud bych je vzala domů a ven nechodí :( Ale moc děkuji jsem vděčná za odpověď.

72mona3*
hodnocení

2x

Vypadá to, že flek má přímo na cecíku. Asi je to opravdu zanícené, třeba od kousnutí. Konzultaci s lékařem bych také poradila. Pro jistotu. Raději jet s banalitou, než se pak divit. Mona

majda2300*
hodnocení

Moc Vám děkuji, raději jsem dojela. Já vždy hned vidím to nejhorší :(. Ale jsem teď klidnější. Moc děkuji, vážim si Vaší odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]