Nejste přihlášen/a.
Tak to nevím. Ale nemělo by to být onemocnění.( To jsou ploutve spíš roztřepené, slabší, nebo kratší. ) Můj beťák to měl taky a vypadal spokojeně. Neřešila bych to. Mona
Nevím, jestli jsem zkušený človíček, spíš věčný začátečník . Ale vím, že při výběru si radši koupím samečka, co má ještě menší ploutve. Ty krásné potvůrky, co mají plachty jak sloní ucho, jsou většinou starší a mají to hlavní vitální období už za sebou. Takže pak se nemůžeme divit, když se na nich začnou projevovat nějaké neduhy. Takže si užívej beťáčka a ať jste oba spokojení
Jsem si oddechla, díky za odpověď. Souhlasím s tebou. Opravdu se chová normálně . Jen jsem pro jistotu chtěla posouzení od zkušeného človíčka, abych něco nezanedbala. Je to můj první Beťák. Hezký den .
Alena
doplněno 08.08.15 00:00:Stálí začátečníci budeme i po 20ti letech. V akvaristice se musíme učit neustále. Oceňuji lidičky jako jsi ty, že předávají zkušenosti dál a o tom to je. Ostatní se jen podívali a dál neztráceli čas. A zase jsem o trošku chytřejší. Přeji rovněž mnoho úspěchů a tááákovouhle kupu spokojenosti . Alena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.