Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtela bych se zeptat jestli je pro bisona lepsi pelisek nebo bouda,protoze sme mu koupili boudu a on v ni nespi ,tak sme premisleli jestli teda nemame koupit pelisek .poradte pelisek nebo boudu? dekuju
0x
Je potřeba najít místo, které se pejskovi bude líbit. Kde spává, kde polehává? Nejspíše na gauči a v křesle, že?
Moje Dorotka se povaluje také na gauči. A když jsem u počítače, tak se přesune do pelíšku, který má na taburetu vedle stolu. A když chce mít klid ode všho, tak si zaleze do boudičky, která je pod kytkou a ta kytka i zakrývá kousek vlezu. Boudičku jsem zkoušela postavit na několik míst, ale nelíbilo se jí to. Tohle místo se jí líbí až tak, že jí vůbec nevadí, že je zespoda, asi v polovině je deska, která tlačí. Je spokojená.
Najděte boudičce i pelíšku to správné místo. Říká se, že pes nikdy nespí na nějakém patologickém místě. To že dovede kočka.
To růžové povleční nemá v pelíšku pro parádu, ale proto, že se snadno pere a žehlí a hlavně jsou na něm vidět bleší hovínka. Vypadají jako maličké máčky. ![]()
0x
To je individuální. Každému vyhovuje něco jiného. Mám tibeťáka a ten je pelíškovej. Pak jsem neodolala a koupila mu boudičku (když jedzdíme k našim) a on se do ní úplně zamiloval. Zaleze a má svůj vlastní prostor, kde ho nic neruší. Tak jsem mu tu samou pořídila i domů - a té si vůbec nevšimne
. Asi tak. Mona
@babkazov - novou boudičku jsem také přemisťovala, ale žádné místo není to správné ![]()
Tohle je varianta pelíšek - boudička (2v1).
Co bychom pro drahoušky neudělali, že?! Dorka začala vyhledávat tmavá místa, když chtěla klid. Leze pod počítačový stůl, pod deku. Vet se do očí koukal a svítil a že má oči vpořádku. Tak jsem koupila boudičku u Vietnamců za 200 kč a tu miluje. Ale místo jsem hledala snad 14 dní.
Nelze odolat ![]()

0x
Dobrý den. A není bišonkovi nyní v té boudě horko? V zimě ji možná užijete více. Když koupíte pelíšek v podobě jen takové podušky, tak chybu asi taky neuděláte. Můj pes i vybírá místa ke spaní. V noci ale spává stabilně na jednom místě, přes den je jednou tam, podruhé jinde, jak se mu chce. Nikdy ale nespí na pohovce, protože nesmí...
@eulalie - ovšem, že mu je horko.
Mému tibískovi je horko pořád, i když je třeba jen 10 stupňů (ale v bytě pod 18 kvůli němu v zimě nejdu). Tak to řeší tzv. dočasným chlazením
chvíli pelíšek(boudička), chvíli lino. Myslím, že pelíšek, o kterém jsem se zmínila nahoře by to jistil. Pokud by boudička nevyhovovala, promáčknutím se vytvoří normální otevřený pelech. Někteří pejsani si to prý umí nastavit i sami (můj ne
). Mona
@babkazov - taky mám! Snad to nebude vadit, když přidám...papírový pelíšek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.